Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek
Pcland kód: 210672
Gyártó: vegyes
Gyártói cikkszám: 1013897*
Jótállás: 2 év
Utolsó frissítés: 2018.03.22 21:08:38
Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor: Budapesten a Jász utcai üzletünkben JÁSZ UTCAI ÜZLETÜNKBEN:2018.03.26 FOXPOST automatából FOXPOST AUTOMATÁBÓL:2018.03.27 24H futárszolgálattal FUTÁRRAL:2018.03.27 budapseti Pick-Pack ponton BUDAPESTI PICK-PACK PONTON:2018.03.27 vidéki Pick-Pack ponton VIDÉKI PICK-PACK PONTON:2018.03.28
Értékelés:
A termék jelenleg nem rendelhető!

Termék leírás

Lépj az Octagon™-ba, ahol a valaha látott legrealisztikusabb küzdelem szemtanúja lehetsz.
Az EA SPORTS IGNITE technológiának köszönhetően minden harcos, ütés, földrevitel és győzelem a küzdelem valós érzetét adja.
Az EA SPORTS™ UFC-vel az EA SPORTS több mint egy évtizede az első sportliga partnerséget mutatja be. A verekedés új generációját kizárólag PlayStation 4 és XBOX ONE platformra fejlesztette a Fight Night franchise mögött álló, a kritikusok által is elismert csapat.
Az EA SPORTS IGNITE™ technológiával megalkotott EA SPORTS UFC az Octagon™-ban rejlő akciót, érzelmeket és intenzitást kelti életre úgy, ahogy azt még korábban senki. A True PlayerMotion új generációja nem csak a vegyes harcművészek változatos, energikus és gördülékeny támadásait mutatja be a precíziós mozgással, dinamikus ütéssel és stratégiai csatákkal, hanem a teljes testet érő deformációval és a valós idejű fáradással életre is kelti a harcosokat. Az emberi intelligencia szimulációja a stratégiai és adaptív MMAi-rendszerrel hatalmasat ugrik előre, és a sportjátékok történetében valaha létrehozott legvalósághűbb karaktereken keresztül jut kifejeződésre.
TERMÉKJELLEMZŐK
Áttekintés
MMAi – A vegyes harcművész elméje éppoly fontos, mint a szíve. A játékban minden licencelt harcos folyamatosan változó célokkal és harci tervvel rendelkezik a valós életbeli tendenciáik és az egyes harci helyzetektől függően. Ha az „A” tervüket megakasztod, akkor a „B” vagy „C” tervhez igazodnak. Alul, a pontkártyákon figyeld az AI, hogy kiütéssel vagy feladással nyerhesd meg a párharcot. Az okosabb ellenfél nagyobb kihívást jelentő és kiszámíthatatlanabb küzdelmet ígér.
Teljes testet érő deformáció – Egészen mostanáig a harcosok közötti fizikai kontaktus kizárólag az egymással alig érintkező testrészekre korlátozódott, melynek eredményeképp úgy néztek ki és viselkedtek, mintha műanyagból készült akciófigurák lennének elitsportolók helyett. A Fight Night franchise-t autentikus fizikummal ellátva a sportot forradalmasító csapat most egy vadiúj, a teljes testet érő deformációs rendszerrel változtat a játékokon, mely valós időben mozgatja és helyezi át a harcos húsát és testrészeit. Először vált ki való hatást minden földreterítés és ütés ereje.
Valós idejű fáradás – Egy UFC menet valószínűleg a fizikailag leginkább igénybe vevő sportok közé tartozik, mivel a harcművészeknek minden mozdulatba bele kell adniuk a teljes tudásukat. A valós idejű fáradás a játékmenet minden pillanatát életre kelti. A valós idejű érdagadás, bőrelszíneződés, izomfeszítés, valamint a fáradtság jelei minden menetben hűen mutatja, hogy milyen kitartás szükséges ahhoz, hogy valaki a világ legjobb harcosává váljon.
A harcosok külső hasonlósága és az arcok animációja – Az EA SPORTS UFC új szintre helyezi a karakterek külső hasonlóságát és a játékban megjelenő érzelmeket. Az EA SPORTS játékokban elsőként minden egyes licencelt sportolót a játékban nagyfelbontású 3D-s fej- és testszkenneléssel alkottak meg, ezáltal forradalmian új külső hasonlóságot és hitelességet kölcsönözve az egyes karaktereknek. Az EA SPORTS IGNITE-nak köszönhetően az arcok új animációja több kifejezést és érzelmet ad a karaktereknek és ekképpen az Octagonban több figyelmet és intelligenciát is sugároznak.
Precíziós mozgás – Az MMA-ban centimétereken múlhat a győzelem vagy a vereség, minden lépés és mozdulat döntő fontosságú lehet. Az EA SPORTS IGNITE révén a precíziós mozgás rendszere irányítja a harcosokat, ezáltal megszüntetve a nem valósághű elcsúszásokat a páston. A valósághűbb, fizika által meghatározott mozgás valósabb akciót valósít meg, a talajról felfelé kivitelezett energiaáttétel nagyobb behatást és valóságosabb ütéseket és földreviteleket eredményez.
Dinamikus ütés – A vegyes harcművészek előnyükre fordítják környezetüket, és az UFC játékok történetében először erre neked is lehetőséged nyílhat. A dinamikus környezet révén hihetetlen mozdulatokat kivitelezhetsz az Octagonnal, beleértve a körrúgást, szupermen ütést és még sok mást. E képességek kombinálásával az iparág legjobb ütési technológiája született meg, mellyel a játékban egyetlen tökéletes ütéssel eldönthető a küzdelem.
Stratégiai győzelmek – Ahhoz, hogy övet érdemelj ki, talpon kell maradnod és dominálnod a küzdelmet a páston. Az EA SPORTS UFC újból feltalálja a talajsportokat, és a pozícióért és irányításért vívott harcot hoz létre, mely a győzelem stratégiájává áll össze. Akárcsak a valós sportban, az EA SPORTS UFC harcosok több szinten haladnak keresztül, amikor egy, a harcot eldöntő helyzetbe mozdul vagy éppen abból menekül.
Valós sérülés – Minden harcos tudja, hogy egyetlen jó dobás mindent elronthat. Az EA SPORTS UFC bevezeti a nem lineáris sérülési rendszert, amely révén egyetlen ütésből is jelentős sérülést szenvedhető el. A rendszer valósághűbb és sokrétűbb vágásokat és horzsolásokat eredményez, amelyre a harci szimulációs játékokban korábban még nem volt lehetőség.
Műfaj: Sport
Gyártó: EA Games
Termékosztály: Játék - sport, verseny
Hardver platform: Xbox ONE
Nyelv változat: Angol
Adathordozó típusa: BD lemez

Technikai jellemzők

Súly
0.10
Gyártó
vegyes

Vélemények

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Pcland Online Blog
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001