Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek
Webshop ár:
Nettó: 83.246,- Ft/db
Bruttó: 105.722,- Ft/db
3 db-os Webshop ár:
Nettó: 82.980,- Ft/db
Bruttó: 105.385,- Ft/db
Pcland kód: 255722
Gyártó: Synology
Gyártói cikkszám: DS416slim
Jótállás: 1 év
Utolsó frissítés: 2018.05.25 16:51:36
Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor: Budapesten a Jász utcai üzletünkben JÁSZ UTCAI ÜZLETÜNKBEN:2018.05.29 FOXPOST automatából FOXPOST AUTOMATÁBÓL:2018.05.30 24H futárszolgálattal FUTÁRRAL:2018.05.30 budapseti Pick-Pack ponton BUDAPESTI PICK-PACK PONTON:2018.05.30 vidéki Pick-Pack ponton VIDÉKI PICK-PACK PONTON:2018.05.31
Értékelés:
Online hitel kalkulátor:Cofidis online hitel kalkulátor
A termék jelenleg nem rendelhető!

Termék leírás

DiskStation DS416slim
Kis méret, hatalmas lehetőségek.
A DS416slim egy 4 bővítőhelyes NAS szerver 2,5"-os meghajtókhoz, amelyet olyan otthoni felhasználók és szakemberek számára terveztek, akik kisméretű, energiatakarékos és egyszerűen szállítható tárolási megoldást keresnek. Akár négy lemez tárolására képes, és minden alapvető szolgáltatást biztosít a munkahelyi hatékonyság növeléséhez vagy egy átfogó médiacenter-megoldás kialakításához.
Kiemelkedő teljesítmény és titkosítómotor
A DS416slim egy kétmagos CPU-val büszkélkedhet, ami egy dedikált titkosítómotort és 512MB DDR3 RAM-ot tartalmaz. Engedélyezett Link Aggregation mellett a DS416slim akár 170,23 MB/s sebességgel olvas és 77,62 MB/s sebességgel ír. A Gigabit LAN-on keresztül az olvasási sebesség eléri a 112,77 MB/s-ot.
Kettős LAN feladatátviteli és Link Aggregation támogatással
A kettős LAN porttal felszerelt DS416slim csökkenti a hálózati leállás veszélyét, biztosítva a hálózati szolgáltatások folytonosságát abban az esetben is, ha az egyik LAN kapcsolat megszakad. A Link Aggregation kihasználja a kettős LAN port előnyeit, és az egyszerű kábelek és portok kapacitását meghaladó sebességeket biztosít.
Problémamentes lemeztelepítés és gyors ventilátorcsere
A leválasztható ventilátormodullal rendelkező DS416slim minden eddiginél könnyebbé teszi a ventilátorok cseréjét és tisztítását. Ugyanakkor a meghajtótálca becsúsztatható kialakítása lehetővé teszi a gyors és zökkenőmentes lemeztelepítést. Ezáltal a DS416slim mindig tiszta marad és problémamentesen működik.
Rendkívül kis méretű, mégis funkcionális
A DS416slim kevesebb, mint 700 grammot nyom és egyszerűen szállítható, így a külső megbízatások alkalmával is helyi fájl- és biztonsági szerverként funkcionálhat. Rendkívül kis mérete ellenére akár 8TB nyers adat tárolására képes, és két USB 3.0 portot tartalmaz, így gyors biztonsági mentést tesz lehetővé külső meghajtóról.
DiskStation Manager – egy díjnyertes operációs rendszer
A Synology DiskStation Manager (DSM) egy letisztult, böngészőalapú operációs rendszer, amely minden DiskStation és RackStation eszközön fut, nagyban megkönnyítve a Synology NAS kezelését. Az intuitív kezelői felületnek köszönhetően a DSM használatával intelligensebben és egyszerűbben férhet hozzá az adataihoz és oszthatja meg azokat. A Synology Csomagkezelési központjából hasznos bővítőcsomagokat tölthet le és telepíthet, amelyeket kifejezetten az Ön egyéni és üzleti igényeire terveztek, hogy jobban kiélvezhesse a szórakozással töltött időt, és hatékonyabban végezhesse munkáját.
Csatlakoztassa adatait gyorsan és könnyen
A Synology célkitűzése a lehető legkényelmesebb megoldást biztosítani Önnek a DS416slim eszközön elérhető szolgáltatások használatára. A Synology QuickConnect szolgáltatással nincs szükség nehézkes DDNS beállítások megadására. A QuickConnect megszabadítja Önt a bonyolult routerbeállításoktól és porttovábbításoktól, lehetővé téve a szórakozással és munkával kapcsolatos fájlok azonnali és költségmentes megnyitását bármely számítógépen, laptopon és mobileszközön.
Csúcskategóriás fájlközpont
A File Station gyors és biztonságos megoldást kínál a DS416slim eszközön tárolt fájlok megosztásához és kezeléséhez. Mac vagy PC számítógépéről egyszerű húzással és elengedéssel töltse fel adatait. A továbbfejlesztett szűrőkkel könnyen megtalálhat bármely dokumentumot, fotót és videót. A beépített FTP és e-mail kliensek révén a DS416slim eszközön tárolt fájlokat fejlett webes alkalmazásban rendszerezheti vagy oszthatja meg. A fájlokat vagy mappákat akár egyetlen hivatkozás küldésével is megoszthatja másokkal. Mobilkészülékekről a fájlokat a mobileszközökre kifejlesztett DS file társalkalmazás révén érheti el. A HTTPS és SSL/TLS titkosítás, valamint a hivatkozás-lejárati dátumok tovább növelik a fájlok internetes megosztásának biztonságát.
A legtöbb platformmal kompatibilis megosztás
Élvezze a zökkenőmentes fájlmegosztás előnyeit Windows®, Mac® és Linux® platformokon keresztül a DS416slim átfogó hálózatiprotokoll-támogatásával, beleértve az FTP, SMB2, AFP, NFS és WebDAV támogatását. A Windows AD és LDAP integrációval a DS416slim könnyűszerrel beilleszkedik bármilyen meglévő hálózati környezetbe, anélkül, hogy a rendszergazdák külön belépési adatokat kellene tároljanak. Az AFP, CIFS, File Station és WebDAV kliensen támogatott szemétkosár szolgáltatás segítségével a hiányzó fájlok problémája is megoldódik. A megosztott mappákból törölt fájlok automatikusan átkerülnek a Lomtárba.
Többféleképpen készíthet biztonsági mentést az adatairól
A DS416slim tökéletes biztonsági mentési célállomás az Ön adatainak. Függetlenül attól, hogy Windows vagy Mac rendszert használ, a Cloud Station segítségével számítógépéről mindenről biztonsági másolatot készíthet közvetlenül a Synology NAS szerverre. A Mac felhasználókat továbbá natív Apple® Time Machine támogatás is segíti. A biztonsági mentés célállomása nem csupán helyi merevlemez lehet, hanem csatlakoztatott USB tárolóeszköz vagy nyilvános felhőszolgáltatás, mint az Amazon S3, az Amazon Glacier, a Microsoft Azure, az SFR vagy a hicloud. Ezenkívül a Biztonsági mentés és replikáció szolgáltatás révén bármely korábbi időpontra visszaállíthatja a kiszolgálót, és ütemezheti a biztonsági mentéseket, miközben minimalizálja a tárhelyhasználatot és a feldolgozási időt azáltal, hogy kizárólag a verziók között módosított adattömböket menti.
Vigye magával mindenhova a fájljait a felhőszolgáltatással
A DS416slim átfogó felhőszolgáltatást biztosít. A Cloud Station lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását a DiskStation-ök és különböző eszközök között, beleértve a Windows PC, Mac, Linux, iOS és Android rendszerű, illetve Windows mobileszközöket, míg a kétutas szinkronizáció lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását különböző DiskStation-ök között. A DiskStation készülékét a Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, hubiC és Baidu Cloud felhőszolgáltatásokkal is szinkronizálhatja, így kialakíthatja a nagyobb tárolási rugalmasságot és biztosabban megelőzött adatvesztést kínáló hibrid felhőszolgáltatást.
Élvezze a multimédiás könyvtár szolgáltatásait
A DS416slim központi platformot biztosít a fényképek, zenék és videók rendszerezésére, biztonsági mentésére és megosztására. Az áramvonalas, letisztult interfésszel rendelkező Synology csomagok (a Photo Station, az Audio Station és a Video Station) lehetővé teszik a problémamentesen működő szórakoztató központ egyszerű kiépítését. Mivel a DS416slim minden adatot ment, gond nélkül élvezheti a testre szabható tartalomelrendezések nyújtotta előnyöket anélkül, hogy külön havidíjat kellene fizetnie a tárhelyért. Mi több, digitális gyűjteményeinek megosztásához elég egy egyszerű hivatkozás.
Tartalom folyamatos közvetítése TV-re
A DS416slim kiemelkedően kompatibilis más eszközökkel, lehetővé téve a digitális tartalmak kezelését és használatát a már meglévő eszközökkel, például számítógépekkel, televíziókkal, DLNA-eszközökkel és magnókkal. A Synology naprakész támogatást kínál a televíziós folyamatos közvetítéshez, beleértve a Samsung TV-t, a Roku lejátszókat, az Apple TV-t és a Google Chromecastot, lehetővé téve a DS416slim eszközön tárolt digitális tartalmak folyamatos és problémamentes közvetítését a széles képernyőjű televízióra.
Maradjon mobilis az alkalmazásaink használatával
A Synology által kifejlesztett sokoldalú mobilalkalmazások (DS note, DS audio, DS video, DS photo, DS cloud, DS file, DS download és DS cam) lehetővé teszik, hogy okostelefonokon és tableteken kezelje a DS416slim eszközön tárolt tartalmakat. A QuickConnect használatával tovább egyszerűsítheti a hálózatkezelési folyamatot, mivel nincs szükség bonyolult routerbeállítások megadására vagy porttovábbításra. A Synology mobilalkalmazásaival bárhová magával viheti a multimédiás gyűjteményét és a munkájához tartozó fájlokat.
Környezetbarát NAS kiszolgáló
Minden Synology NAS az energiahatékonyságot szem előtt tartva lett megtervezve. A DS416slim fogyasztása mindössze 11.63W HDD-hibernálás alatt és 17.17W hozzáférési üzemmódban*. A különlegesen tervezett ventilátor szüntelenül, intelligens levegőkeringetéssel hűti a rendszert, a zajcsillapító kialakítás pedig az asztali számítógépekénél csendesebb működést biztosít. A Synology elismeri globális felelősségét, így minden terméke RoHS-szabványnak megfelelő alkatrészekből épül, a csomagolás pedig újrahasznosítható anyagokkal történik.
Hardverspecifikációk
Processzor
CPU modell: Marvell Armada 385 88F6820
CPU architektúra: 32-bit
CPU frekvencia: Kétmagos 1.0 GHz
Lebegőpontos: Igen
Hardveres titkosító motor: Igen
Memória
Rendszermemória: 512 MB DDR3
Tárolás
Merevlemeztálca/-tálcák: 4
Kompatibilis meghajtótípus:
2.5" SATA III / SATA II HDD (Up to 12.5mm drive height)
2,5" SATA III / SATA II HDD
Maximális teljes belső kapacitás: 8 TB (2 TB HDD x 4) (a kapacitás változó a RAID típusa alapján)
Különálló kötet maximális mérete: 16 TB
Működés közben cserélhető merevlemezek: Igen
Külső portok
USB 3.0 port: 2
Fájlrendszer
Belső meghajtók: EXT4
Külső meghajtók:
EXT4
EXT3
FAT
NTFS
HFS+ (Csak olvasásra; max. kötetméret: 2TB)
Megjelenés
Méret (magasság x szélesség x mélység): 120 mm x 105 mm x 142 mm
Súly: 0.66 kg
Egyebek
RJ-45 1GbE LAN port: 2 (Link Aggregation / feladatátviteli támogatással)
LAN/WAN Wake-támogatás: Igen
Rendszerventilátor: 60 mm x 60 mm x 1 pcs
Ventilátorsebesség üzemmód:
Hűvös üzemmód
Csendes üzemmód
Takarékos üzemmód
Könnyen cserélhető rendszerventilátor: Igen
Vezeték nélküli támogatás (adapter): Igen
Állítható fényerejű elülső LED-jelzők: Igen
Tápfeszültség helyreállítása: Igen
Zajszint*: 20.3 dB(A)
Ütemezett be-/kikapcsolás: Igen
Tápegység / adapter: 30W
AC bemeneti feszültség: 100V to 240V AC
Frekvencia: 50/60 Hz, Egyfázisú
Áramfogyasztás*: 17.17 W (hozzáférés)
11.63 W (HDD hibernálás)
Brit hőegység: 58.63 BTU/hr (hozzáférés)
39.71 BTU/hr (HDD hibernálás)
Környezeti hőmérséklet
Üzemi hőmérséklet: 5°C – 40°C (40°F – 104°F)
Tárolási hőmérséklet: -20°C – 60°C (-5°F – 140°F)
Relatív nedvesség: 5% - 95% RH
Hitelesítés:
FCC Class B
CE Class B
BSMI Class B
Garancia: 2 év
Megjegyzések:
Power consumption is measured when fully loaded with Western Digital 1TB WD10JFCX hard drive(s).
Zajszinttesztelési környezet: WD 1TB WD10JFCX merevlemezekkel teljesen feltöltve, üresjáratban; két G.R.A.S. típusú 40AE mikrofon, egyenként 1 méternyire a Synology NAS előtt és mögött; háttérzaj: 17,2 dB(A); hőmérséklet: 23,6°C; páratartalom: 58.2%.
DSM adatok
Tároláskezelés
Maximális belső kötetszám: 256
Maximális iSCSI Target szám: 10
Maximális iSCSI LUN szám: 10
Támogatott RAID típus:
Synology Hybrid RAID
Basic
JBOD
RAID 0
RAID 1
RAID 5
RAID 6
RAID 10
RAID migráció:
Basic to RAID 1
Basic to RAID 5
RAID 1 to RAID 5
RAID 5 to RAID 6
Kötetkiterjesztés nagyobb merevlemezekkel:
Synology Hybrid RAID
RAID 1
RAID 5
RAID 6
Kötet kiterjesztése merevlemez hozzáadásával:
Synology Hybrid RAID
RAID 5
JBOD
Global Hot Spare támogatású RAID típusok:
Synology Hybrid RAID
RAID 1
RAID 5
Fájlmegosztási kapacitás
Felhasználói fiókok maximális száma: 2048
Maximális csoportszám: 256
Maximális megosztott mappa: 256
Maximális megosztott mappa szinkronizálási feladat: 2
Maximális konkurens CIFS/AFP/FTP kapcsolat: 128
Windows hozzáférés-vezérlő lista (ACL) integráció: Igen
NFS Kerberos-hitelesítés: Igen
Napló központ: Igen
Syslog események másodpercenként: 100
Bővítőcsomagok
Cloud Station Server: Igen
Maximális egyidejű fájlátvitel: 128
Download Station: Igen
Konkurens letöltési feladatok maximális száma: 30
Media Server: Igen
DLNA Certification: Igen
PDF Viewer: Igen
Spreadsheet: Igen
Surveillance Station: Igen
Maximális IP kameraszám (licencek szükségesek): 8 (beleértve: 2 szabad licenc)
Összes FPS (H.264)*: 300 FPS @ 720p (1280x720)
150 FPS @ 1080p (1920×1080)
100 FPS @ 3M (2048x1536)
40 FPS @ 5M (2591x1944)
Összes FPS (MJPEG)*: 150 FPS @ 720p (1280x720)
75 FPS @ 1080p (1920×1080)
50 FPS @ 3M (2048x1536)
25 FPS @ 5M (2591x1944)
Video Station: Igen
Videó átkódolás: Group 2
VPN Server: Igen
Csatlakozások maximális száma: 5
Környezetvédelem és csomagolás
Környezetvédelem: Megfelel az RoHS-szabványnak
Tartalom csomagolása:
Fő egység – 1 db
Üdvözlőkártya – 1 db
Kiegészítő csomag – 1 db
AC tápadapter – 1 db
RJ-45 LAN kábel – 2 db
Opcionális kiegészítők:
Kameralicenc-csomag
VS360HD

Technikai jellemzők

Súly
3.95
Gyártó
Synology

Vélemények

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Pcland Online Blog
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001