Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek
Pcland kód: 248801
Gyártó: Samsung
Gyártói cikkszám: MZ-7LM480E
Jótállás: 5 év
Utolsó frissítés: 2018.06.21 21:21:52
Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor: Budapesten a Jász utcai üzletünkben JÁSZ UTCAI ÜZLETÜNKBEN:2018.06.22 FOXPOST automatából FOXPOST AUTOMATÁBÓL:2018.06.25 24H futárszolgálattal FUTÁRRAL:2018.06.25 budapseti Pick-Pack ponton BUDAPESTI PICK-PACK PONTON:2018.06.25 vidéki Pick-Pack ponton VIDÉKI PICK-PACK PONTON:2018.06.26
Értékelés:

Figyelem: A Samsung készülékekre vonatkozó jótállási idő különböző, attól függően, hogy azt Fogyasztó, vagy fogyasztónak nem minősülő vevő vásárolta meg! A vásárlónak regisztrálnia kell a megvásárolt terméket a http://regisztracio.samsung.hu weboldalon vagy a díjmentes ügyfélszolgálati telefonszámunkon (06-80-SAMSUNG/08-80-7267864). A regisztráció az adott termékre vonatkozó kötelező jótállás időtartama alatt tehető meg; ha a vásárló a terméket nem regisztrálja a megadott időszakon belül, kiterjesztett jótállásra nem jogosult. További részletek: https://www.pcland.hu/hirek__31

A termék jelenleg nem rendelhető!

Termék leírás

Család :
Család :
Samsung PM863 Enterprise
Foglalat(ok) :
Serial ATA 3 :
Igen
Technikai paraméterek :
Formátum :
2,5"
Háttértár méret :
480 GB
Olvasási sebesség max. :
540 MB/s
Írási sebesség max. :
460 MB/s
élvonalbeli SSD, teljesítményben, teherbírásban és energiahatékonyságban egyaránt
A 24 / 7 elvű adatközpontokkal szemben igen magas követelményeket támaszt az adatforgalom óriásléptékű növekedése, így céljuk a még nagyobb gyorsaság és a költséghatékonyság. Az optimális megoldás a Samsung SSD PM863. A 2,5 hüvelykes kivitelezésbe zárt 3,84 TB-os kapacitással büszkélkedhető PM863 értékes helyet takarít meg anélkül, hogy extra energiafogyasztást igényelne, vagy teljesítménycsökkenést okozna, hála az innovatív Samsung V-NAND technológiának. A PM863 magas véletlenszerű másodpercenkénti Input / Output műveleti (IOPS) értéket biztosít, kisebb látenciával, nagyobb megbízhatósággal és kevesebb üzemeltetési költséggel (TCO) vegyes munkaterhelés mellett is, ideális választás tartalomszolgáltató hálózatokhoz (CDN), stream- vagy Web szerverekhez.
Nagyobb teherbírás a V-NAND technológiával
A PM863 a legmodernebb Samsung V-NAND technológiával rendelkezik, vagyis a vertikális rétegeket háromdimenzióban helyezi el, ezzel kiküszöböli a sík NAND-ok esetében jelentkező cella-interferenciát, mely az adatromlás egyik fő oka. A technológia eredményeként nagyobb kapacitás érhető el ugyanakkora alapterületen, emellett megnövekedett teljesítmény, teherbírás és energiahatékonyság is - minden, ami az adatközpontok számára létfontosságú.
Optimalizált teljesítmény
Hála a vegyes munkaterhelésre optimalizált hardvereknek és szoftvereknek, a belső teszt során a PM863 nem kevesebb, mint 90%-os konzisztencia szintet volt képes tartani,ezzel szemben a versenytársak eredményei a teljesítményskálán nagymértékű ingadozást mutatnak a 73-99%-os értéktartományon belül.*IOPS konzisztencia összehasonlítási teszt 4 KB-os véletlenszerű olvasási / írási vegyes munkaterhelés alatt, 960 GB-os PM863-mal **IOPS konzisztencia = ([IOPS a 99,9-ik százalékban]÷[átlagos IOPS]) x 100
Alacsonyabb TCO teljesítménycsökkenés nélkül
A PM863 átlagosan kevesebb energiát fogyaszt és kevesebb hőt termel adatközponti környezetben, mint a HDD-k. A meghajtók mozgó mechanikus alkatrészei miatt egy tipikus HDD több hőt bocsát ki, hűtésük pedig nagymértékű energiaráfordítást igényel. Az energiahatékony PM863 azonban nem tartalmaz mozgó alkatrészeket, melyek hőt fejlesztenének, ezért sokkal kevesebb energiát használ fel hűtésre.
Biztos adatvédelem
Az End-to-End védelemmel az output adatok konzisztensek maradnak az input adatokkal,mivel valós időben ismeri fel és javítja ki a jeleltéréseket az ECC - Hibakorrekciós kód segítségével. A Power-Loss védelem a beépített tantál kondenzátor segítségével véd a gyorsítótárban, az áramkimaradás esetén jelentkező adatromlás és adatvesztés ellen. A Dynamic Thermal Guard algoritmus az SSD hőmérsékletét felügyeli, hogy ezáltal megelőzze a túlmelegedés miatti kikapcsolást.
Hasznosítsa az innovációs technológia vezetőjének szakértelmét
A Samsung egy olyan egyedülálló szolgáltató mely valóban „házon belül” tervezi meg és vitelezi ki az SSD-k alkatrészeit, a DRAM-ot a NAND flash memóriát, a szabályozót és a firmware-t. A V-NAND technológia egyik vezető vállalataként a Samsung mélyreható ismeretekkel rendelkezik az alkotóelemek tekintetében, és a fejlesztés minden fázisában finoman összehangolja az egyes elemeket, melyek így tökéletes szinergiában működnek.

Technikai jellemzők

Súly
0.22
Gyártó
Samsung

További képek

Vélemények

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Pcland Online Blog
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001