Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek
Pcland kód: 265490
Gyártó: RIO
Gyártói cikkszám: IPHR2-COM
Jótállás: 2 év
Utolsó frissítés: 2018.05.22 18:52:48
Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor: Budapesten a Jász utcai üzletünkben JÁSZ UTCAI ÜZLETÜNKBEN:2018.05.25 FOXPOST automatából FOXPOST AUTOMATÁBÓL:2018.05.28 24H futárszolgálattal FUTÁRRAL:2018.05.28 budapseti Pick-Pack ponton BUDAPESTI PICK-PACK PONTON:2018.05.28 vidéki Pick-Pack ponton VIDÉKI PICK-PACK PONTON:2018.05.29
Értékelés:
A termék jelenleg nem rendelhető!

Termék leírás

A Rio IPL Salon Pro szőrtelenítő a Rio Beauty egyik legerősebb készüléke. Nagy kezelő felületének köszönhetően gyorsan és egyszerűen szabadulhatunk meg a szőrszálaktól akár testünk nagyobb bőrfelületein is. Szabaduljon meg lábain, karjain, hónalján vagy akár a kínosabb területen jelentkező szőrszálaktól. Ideális az urak számára is, akik eddig a mellkast, a hátat vagy egyéb testfelületeket más módszerekkel kezelték, vagy eddig nem találták meg az ideális szőrtelenítő eljárást. Felejtse el a borotvát, mely erősíti szőrzetét vagy a fájdalmas gyantát és epilátort, intsen végleges búcsút szőrszálainak!
RIO® IPL Salon Pro Szőrtelenítő Készülék Triple Pulse technológiával 150 000 villanással, 38 J Energiával
Szalon hatékonyság , szalon eredményességgel, lámpavásárlás nélkül, egyenesen Angliából! A Salon Pro a RIO IPL szőrtelenítő készülékek közül a legtöbb villanással és legnagyobb Joule számmal száll szembe a nem kívánt szőrszálakkal. Ráadásul a tripla pulzus technológiának hála egy területre háromszoros besugárzás történik, azaz hatékonysága az eddigi gépek háromszorosa! Ezzel a Rio Pro továbbfejlesztett változata, a Rio Salon Pro a jelenleg létező legerősebb kezelést biztosítja az otthoni gépek piacán.
Az
IPL Salon Pro villanófényes szőrtelenítő készülék kezelések időigénye
Végezzen most otthona kényelmében szalon erősségű tartós szőrtelenítő kezeléseket a RIO IPL Salon Pro segítségével, és búcsút inthet évekre a borotvának, gyantázásnak vagy epilátornak!
Az IPL technológiá val működő szőrtelenítő készülék a gyors és hatékony végleges szőrtelenítés eszköze, olyan nagyobb területekre is egyszerűen alkalmazható, mint a láb, kar, hónalj, bikini vonal, hát és mellkas. A készülék arcon is alkalmazható.
Termékjellemzők:
- 38 J erősségű kezelőfej
- 78%-os szőrzetcsökkenés 4-5 kezelés után
- 6-7 évre tartós szőrtelenséget biztosít
- arcon alkalmazható
- férfiak számára is alkalmas
- 5 állítható intenzitásfokozat
- Legkorszerűbb biztonsági funkciók: érzékelők, biztonsági kulcs és kódok segítik a könnyű és biztonságos használatot. (a Rio gépeinek használatakor a kezeléshez nincs többé szükség egyéb védőintézkedésekre, szemüvegre stb... ) *A Triple Pulse technológia:
A technológia révén 3 nagy erejű villanás érhető el kevesebb, mint 30 ms alatt, így nagy fényenergia éri a szőrtüszőt, a még hatékonyabb szőrtelenítés érdekében. Mindezt anélkül, hogy felmelegítené a bőrt. A Triple pulse, azaz háromszoros pulzus elve megegyezik a szalonban használt gépek pulzusparaméterezésének. A szalonokban működő gépek is 2-3 pulzust sugároznak a bőrbe, azaz ugyanaz az energia háromszor éri a bőrt. Így sokkal erősebb villanás érhető el és sokkal hatékonyabb szőrtelenítés. Lényegében háromszoros besugárzást érünk el anélkül, hogy károsítanánk a bőrt.
Hosszantartó cserélhető lámpafej, 150 000 villanással!
A készülék professzionális minőségű kvarcégőt tartalmaz, így nem kell az égő miatt aggódni! 150 000 villanásra elegendő feje akár 15 ember teljes test tartós szőrtelenítésére elegendő, így nem szükséges lámpákat vásárolni hozzá. Az egyedülállóan sok villanás számnak köszönhetően nem kell a csere lámpa plusz költségével számolni vásárláskor.
Milyen szőr/bőrszínre alkalmazható?Az IPL kezelés világos, világosbarna bőrön és sötét szőrzeten a leghatékonyabb, azaz minél nagyobb a színkontraszt a melanin tartalom miatt. Lebarnult, sötétbarna bőrön a készülék nem alkalmazható, továbbá ősz vagy szőke szőrszálakon sem hatásos.
Mely területeken használható?
Az IPL technológiával működő szőrtelenítő készülék a gyors és hatékony végleges szőrtelenítés eszköze, olyan nagyobb területekre is egyszerűen alkalmazható, mint a láb, kar, hónalj, bikini vonal, hát és mellkas. Egy teljes testkezelés körülbelül 1-1,5 óra. A készülék arcon is alkalmazható, de ne használja a Rio IPL Salon Pro-t a szem környékén és az ajkakon!
Készülék alkalmazása:
24 órával a kezelés elkezdése előtt teszteljük a gépet a bőrünk egy kisebb részén, ezáltal megállapíthatjuk a legmagasabb, még számunkra kényelmes erősségi szintet.
Ha elvégeztük a bőrtesztet, és készen állunk a kezelésre, akkor borotváljuk le a kezelendő területet! Minimalizálja a szőrszál hosszát, amely a fényt a gyökérhez vezeti.
Kapcsolja be a gépet, üsse be a biztonsági kódot majd nyomja meg a play gombot és a kezelőfejet helyezze a kezelni kívánt területre. Ha a kezelőfej összes szenzora érzékeli, hogy a lámpa már a bőrön van, akkor a gomb megnyomásával villanást adhatunk le a kezelt területre. Ezután helyezze arrébb a kezelőfejet.
A kezelések közötti szükséges várakozási időtartam nincs pontosan meghatározva. Az ajánlott idő az első időszakban 2-3 hét, majd ez havi 1 alkalomra nő az 1-1,5 éves kezelési periódus befejezéséig.
Biztonsági jellemzők:
Kulcsos indítás
Nyomógomb-kombinációs zár bekapcsoláskor
Kötelező szintek közötti villantás
Érzékelő szenzorok
Lámpafej-védők
Beépített UV filter
GY. I. K. Hogyan készítsem fel a bőrömet az IPL-es szőrtelenítő használatára?Legyen tiszta és száraz a bőre! Az IPL technológia halvány bőrön a leghatékonyabb. A kezelés előtt 3 hétig ne napozzon, vagy szoláriumozzon!
Hogyan készítsem fel a szőrszálaimat az IPL- es szőrtelenítő használatára?
Borotválja le a kezelendő területet! Minimalizálja a szőrszál hosszát, amely a fényt a gyökérhez vezeti, nehogy a bőrfelszín felett égjen meg a szőrszál.
Mely területeket kezelhetek?
A test legnagyobb részén használható az IPL-es szőrtelenítő készülék: lábon, karon, bikini vonalon, háton, mellkason. Az arcon is használható!
Használhatok IPL-es szőrtelenítő készüléket, ha érzékeny a bőröm?
Igen, az IPL-es szőrtelenítő gép a szőrszállal lép csak reakcióba és a körülvevő bőrt nem érinti.
Mit kell kerülni a kezelés után?
Kerülje a napozást és szoláriumozást a kezelést követő 48 órában! Bizonyosodjon meg róla, hogy a bőrszíne újra természetes lesz az újabb kezelés előtt. Ha fedetlen bőrrel megy napra, használjon napvédőt! Szintén kerülje a dörzsölést, a hámlasztó termékek használatát! A kezelés után 48 óráig ne ússzon klóros vízben és ne szaunázzon! A klóros víz viszkető érzést okozhat.
Milyen sűrűn használhatom az IPL-es szőrtelenítő készüléket?
Az egymást követő kezelések között két hét kihagyást ajánlunk, de ez nem szabályszerű. Van, aki minden héten szereti használni, s van, aki csak havonta egyszer. Mindez függ az egyéni preferenciáktól, valamint a kezelendő területtől. Amennyiben a kezelt terület már nem piros, fájó vagy gyulladt, a kezelés 48 óra múlva megismételhető. A kezelést követően nem vesz észre változást, a kezelt szőrszálak egy része a kezelést követő 1-2 hétben hullik ki. Úgy válassza meg a következő kezelés idejét, ahogy kényelmes Önnek! Óvakodjon a túl sok használattól egy területen, mert pirosodást és duzzadást okozhat!
Hány kezelésre lesz szükségem?Az IPL-es szőrtelenítő kezelésnél látható eredményhez 2-3 kezelés elegendő, de a tartós szőrtelenséghez minimum hat kezelés szükséges egy minimum 12 hónapos időszak alatt. Ez egyénileg különböző lehet és függ a kezelt területtől, a szőr sűrűségétől, növekedési ciklusától és színétől is. Kezdetben minden kezeléssel ritkulnak és vékonyodnak a szőrszálak. Nők, akik hormonok miatti megnövekedett szőrnövekedéstől szenvednek, hosszabb kezelés igényelhetnek.
Használhatok más szőrtelenítést a kezelések között?
Mivel az IPL technológiához fontos, hogy a szőr a szőrtüszőben legyen, az egész kezeléssorozat alatt tilos a gyantázás, epilálás és minden olyan módszer, mely a szőrt a szőrtüszőből eltávolítja. A szőrszálak szőkítése szintén tilos a kezelések közben, mivel ez eltünteti a melanint a szőrből, s így nem lesz hatékony a kezelés. Borotva, szőrtelenítő krém és mikrodermabráziós korong használata megengedett a kezelések között.
Hány villanásra elegendő a lámpafej?
Maximum 150 000 villanásra képes, mely a kezelési beállításoktól függ, s mely akár 15 személy teljes és végleges szőrtelenítéséhez elegendő (egy lábak+hónalj+bikinivonal kezelés kb 600 villanás).
Miért fontos a kezelés előtti borotválás?
Fontos, hogy a területet leborotválja a kezelés előtt, hogy a fényenergia a legnagyobb hatékonysággal hatolhasson a szőr gyökeréig. Ez megakadályozza, hogy a szőr megégjen a bőr felett, ami kellemetlen érzés lehet.
Van garancia a termékre?
Persze, a Rio minden elektronikai termékére 2 év garancia vonatkozik. Az angol gyártmány és a kiemelkedően környezettudatos gyártástechnológia a garancia a kiemelkedő minőségre.
A csomag tartalma:
Rio IPL Salon PRO készülék
Magyar nyelvű használati utasítás
Angol nyelvű DVD
Adapter
Műszaki adatok:
Energia: 38 J
Ciklusidő: 5 másodperc
Áramellátás: 220V 50 Ghz
IPL hullámhossz: 560-1100nm
Nyílásméret: 35 x 14 mm
Méret: 35 x 23 x 25 cm
Súly: 2,5 Kg
Gyártási és származási hely: Egyesült Királyság

Technikai jellemzők

Súly
0.32
Gyártó
RIO

Vélemények

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Pcland Online Blog
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001