Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek
Pcland kód: 208823
Gyártó: Microsoft
Gyártói cikkszám: QQ2-00070
Jótállás: nincs
Utolsó frissítés: 2018.05.23 08:52:22
Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor: Budapesten a Jász utcai üzletünkben JÁSZ UTCAI ÜZLETÜNKBEN:2018.05.24 FOXPOST automatából FOXPOST AUTOMATÁBÓL:2018.05.25 24H futárszolgálattal FUTÁRRAL:2018.05.25 budapseti Pick-Pack ponton BUDAPESTI PICK-PACK PONTON:2018.05.25 vidéki Pick-Pack ponton VIDÉKI PICK-PACK PONTON:2018.05.28
Értékelés:
A termék jelenleg nem rendelhető!

Termék leírás

Office 365 Egyszemélyes verzió - Magyar nyelvű verzió
Office az Ön számára, otthoni vagy útközbeni használatra
Az Office 365 Egyszemélyes verzió egy előfizetéses szolgáltatás, amelynek segítségével szinte bárhonnan, bármilyen eszközzel elvégezheti feladatait.
Előnyök
Az Office 365 Egyszemélyes verzióval az Office teljes körű szolgáltatásait használhatja 1 PC vagy Mac rendszerű számítógépen, 1 táblagépen (például iPad készüléken) és 1 telefonon.
Elérés sokféle eszközön
Az Office 365 Egyszemélyes verzió további online tárterületet biztosít a OneDrive-on, ennek köszönhetően fontos dokumentumai és fényképei mindenhova elkísérik Önt, mindig elérhetők. És mindig naprakészek is, függetlenül attól, hogy PC-n, Macen, iPaden, Windowsos táblagépen vagy okostelefonon hozza létre, szerkeszti vagy osztja meg őket.
Az Office 365 és a OneDrive szinkronizálva tartja a fájlokat a különféle eszközökön, és egyetlen kattintással megoszthat fájlokat – még nagy méretűeket is – akár úgy, hogy elküld valakinek egy a fájlra mutató hivatkozást, akár úgy, hogy a Facebookon teszi közzé a fájlt.
Prémium előfizetéses szolgáltatások
A OneDrive-on biztosított 1 TB online tárterületen kívül az előfizetés további szolgáltatásokat is tartalmaz, többek között havi 60 nemzetközi Skype-percet, amelyet felhasználhat 8 országban lévő mobiltelefonok és több mint 60 országban lévő vonalas telefonok hívására, valamint díjmentes technikai támogatást.
Folyamatosan tökéletesítjük az Office 365 szolgáltatásait, és előfizetése révén mindig automatikusan megkapja a legújabb fejlesztéseket.
Az Office 365 Egyszemélyes verzió tartalma:
A csomagban levő Office-alkalmazások
Mindig elérheti a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access legújabb verzióját, és az Ön számára leghatékonyabb módon rögzítheti gondolatait – billentyűzettel, tollal vagy érintőképernyővel.
Word 2013:Még több műveletet végezhet el a Word-dokumentumokkal: online videókat emelhet be, PDF-fájlokat nyithat meg, és szerkesztheti a tartalmukat, továbbá minimális erőfeszítéssel végezheti el a képek és diagramok igazítását.
Excel 2013: Az Excel-sablonok maguktól elvégezhetik a beállítási és kialakítási műveletek zömét, hogy Önnek már csak az adatokra kelljen figyelnie.
PowerPoint 2013 : Lenyűgöző bemutatókat hozhat létre a PowerPoint új igazítási, színmegfeleltetési és egyéb tervezési eszközeivel.
OneNote 2013 :A OneNote-ban rajzolással, kézírással, gépeléssel, kattintással vagy pöccintéssel szerkesztheti jegyzeteit. A jegyzeteket a program menti, kereshetővé teszi és szinkronizálja a más eszközökön futó OneNote alkalmazásokkal. Mac-felhasználók számára a OneNote külön letöltésként érhető el a Mac App Store-ból.
Outlook 2013:Az Outlook most már automatikusan csatlakozik az Ön webes levelezési Microsoft-fiókjához. Az Outlook segítségével szinkronizálhatja a feladatokat és a naptárakat, hogy minden intéznivalója egy helyen legyen. A Mac-felhasználók csak Exchange-alapú e-mail fiókokat szinkronizálhatnak.
Publisher 2013: A Publisher használatával még egyszerűbben kezelheti a képeket, így látványos elemekkel gazdagíthatja kiadványait. A Publisher csak PC-khez érhető el.
Access 2013:Az Access programban egyszerűen létrehozhat adatbázis-alkalmazásokat, amelyeket azután a weben is használhat és megoszthat. Az Access csak PC-khez érhető el.
Az Office több eszközön: Használja ki az Office teljes körű szolgáltatásait 1 PC vagy Mac rendszerű számítógépen, 1 táblagépen (például iPad® készüléken) és 1 telefonon!
További 1 TB online tárterület a OneDrive-on További 1 TB online tárterületet kap, és ezen a további 1 TB online tárterületen tárolhatja dokumentumait, fényképeit és videóit, így bárhonnan szerkesztheti és megoszthatja őket.
Havonta 60 nemzetközi Skype-perc több mint 60 országba irányuló telefonhívásokhoz:8 országban lévő mobiltelefonokat és több mint 60 országban lévő vezetékes telefonokat hívhat fel a havi 60 nemzetközi Skype-perc igénybevételével. A nemzetközi Skype-perceket minden olyan eszközön igénybe veheti, amelyen telepítve van a Skype, legyen az mobiltelefon, táblagép, tévé vagy más eszköz.
Mindig naprakészen: Az Office 365 Egyszemélyes verzióra vonatkozó aktív előfizetéssel soha nem kell majd aggódnia az Office frissítése miatt, mert mindig elérheti az Office legújabb alkalmazásait, funkcióit és szolgáltatásait.
Microsoft technikai támogatás: Az Office 365 előfizetőjeként azonnal segítséget kaphat a Microsoft által kiképzett szakértőktől, telefonon vagy csevegésen keresztül, és ezért további díjat sem kell fizetnie!
Manufacturer: Microsoft Corporation
Manufacturer Part Number: QQ2-00070
Manufacturer Website Address: http://www.microsoft.com/hun/
Brand Name: Microsoft
Product Name: Office 365 Personal 32/64-bit
Product Type: Software Licensing
Product Information
Software Name: Office 365 Personal 32/64-bit
Language Supported: Hungarian
Platform Supported:
Mac
PC
Operating System Supported:
Windows
Mac OS
Licence Information
Licence Type: Subscription Licence
Licence Pricing: Non-commercial
Licence Validation Period: 1 Year
Licence Quantity: 1 PC/Mac
Service Information
Service & Support: 1 Year - New Releases Update

Technikai jellemzők

Súly
0.10
Gyártó
Microsoft
Súly
0.10

Vélemények

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Pcland Online Blog
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001