Keresés

Bejelentkezés

A kosár tartalma

Megrendelés

Kosár (kattints a részletekért)

Összesen

0 Ft
nettó: 0 Ft
1. Személyes adatok
2. Számlázási adatok
3. Átvétel módja
4. Fizetés módja
5. Befejezés

Add meg kérlek az adataid. Céges rendelés esetén ezek az adatok nem kerülnek a számlára, de a kapcsolatot fel tudjuk veled venni.

ide fogjuk neked kiküldeni a visszaigazolást
A mező csak számot tartalmazhat

FIGYELEM!

Az extra-garancia biztosításhoz az alábbi mezők kitöltése elengedhetetlen!
A Kft., Bt., Ev., szervezetek, közintézmények mind céges vásárlónak számítanak.

FIGYELEM!

Az extra garancia szolgáltatást csak magányszemélyek vehetik igénybe, jelenleg biztosított termék van a kosaradban, ha cég nevére kéred a számlát, a biztosítást kivesszük a kosárból.
Az egyéni vállalkozó is cégnek számít, ide írd be a neved
Céges vásárlás esetén kötelező mező, a teljes adószám pl.: 12345678-1-12
Személyes átvétel üzletünkben, a Budapest 13. kerület Jász utca 71-es szám alatt.
Nem kötelező kitölteni, csak ha eltér a megrendelő személyétől

Szeretnék hírlevél formájában értesülni akciókról és újdonságokról!

Elolvastam és elfogadom az Általános szerződési feltételeket!

Az Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) elolvasásához kattintson ide!

Tudomásul veszem, hogy ez egy fizetési kötelezettséggel járó megrendelés!

Megállapodás, vásárlási feltételek

1. Megrendelő elolvasta az „Így vásárolhat” menüpont alatt található oldalt és a leírtakkal egyetért. Megrendelése online leadásával Ön elfogadja, hogy a Pcland Online Kft. a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, vagy más vonatkozó jogszabály által előírt tájékoztatási kötelezettségét a megrendeléskor megadott email címre küldött elektronikus levéllel teljesíti.

3. Pcland Online Kft. a szállítás időpontjára vonatkozólag a webáruházban feltüntetett adatokat tájékoztató jelleg?nek tekinti, melyet jó hírneve érdekében igyekszik betartani, az -Így vásárolhat- oldalon olvashatóknak megfeleloen.

4. Az esetleges késésért Pcland Online Kft. anyagi kártérítésre nem kötelezheto.

5. Megrendelő garanciális probléma esetén a termékhez kapott, az adott GYÁRTÓ garancialevelében feltüntetett szervizhez fordul elsosorban.

6. LCD monitor rendelése esetén az adott márka importőrének pixelhiba-meghibásodási garanciáján felül (illetve előírt szabványon felül) vásárló nem támaszt extra igényt a Pcland Online Kft-vel szemben.

7. A nevében BULK/OEM szócskát tartalmazó termékekhez kiegészítők nem járnak.

8. Némely termék feltüntetett áron történő megvásárlását csak saját, illetve beszállítónk akciós készlete erejéig tudjuk biztosítani.

9. Nyomtatókat 14 napos elállásban csak úgy tudunk visszavenni, ha nem vették használatba; a tonereket, illetve festékpatronokat nem bontották fel és a készülékkel nem nyomtattak. Ha a nyomtató beüzemelésre került, akkor elállás esetén egy teljes patron, illetve toner-szett árát a készülék árából le kell vonnunk.

Elállási/Felmondási jog:

Amennyiben Ön, mint vásárló, a PTK szerint FOGYASZTÓnak minősül, 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Az elállási/felmondási határidő az ( attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.).

Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmû nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) az alábbi címre: (Pcland Online Kft. 1135 Budapest Jász Utca 71. tel: 06-21/381-39-80 fax: 06-1/700-20-30 elektronikus levélcím: info@pcland.hu). Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.

A telephelyünkre (1135 Budapest, Jász utca 71.) történő visszaszállítás költsége az ügyfelet terheli. Segítségükre futárt tudunk küldeni aktuális kiszállítási tarifánkon. Sérült, hiányos terméket nem veszünk vissza.

Az elállás/felmondás joghatásai:

Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli. (A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.)

További információ: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet

Vissza az oldal tetejére

Hírlevél

Iratkozz fel, hogy mindig időben értesülj akcióinkról, kedvezményeinkről, játékainkról.

2011 Ország boltja minőségi díj
2011 Ország boltja népszerűségi díj
2012 Ország boltja népszerűségi díj
2014 Ország boltja minőségi díj
2018 Megbízható bolt az év minden napján
Pénzügyi partnerünk a Kereskedelmi és hitel bank
Online és személyesen is fizethet bakkártyával
Online és személyesen is fizethet bakkártyával
Cofidis webhop hitel, otthonról, kényelmesen
ISO 9001 minőségi rendszerszabvány
Foxpost csomagautomaták
Pick Pack csomagpontok