Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek
Év Internetes Kereskedője Díj 2018

Webshop ár:
Nettó: 6.291,- Ft/db
Bruttó: 7.990,- Ft/db
Pcland kód: 137512
Gyártó: Intel
Gyártói cikkszám: BXIATSC1YRENG
Jótállás: 3 év
Utolsó frissítés: 2018.04.20 21:25:43
Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor: Budapesten a Jász utcai üzletünkben JÁSZ UTCAI ÜZLETÜNKBEN:2018.04.23 FOXPOST automatából FOXPOST AUTOMATÁBÓL:2018.04.24 24H futárszolgálattal FUTÁRRAL:2018.04.24 budapseti Pick-Pack ponton BUDAPESTI PICK-PACK PONTON:2018.04.24 vidéki Pick-Pack ponton VIDÉKI PICK-PACK PONTON:2018.04.25
Értékelés:
A termék jelenleg nem rendelhető!

Termék leírás

Az Intel® Anti-Theft technológia (Intel® AT) egy olyan tipikusan ultrabookokban és üzleti notebookokban elérhető adatvédelmi technológia, mely képes észlelni az eszköz ellopását vagy elvesztését, majd meggátolni a készülék és a rajta lévő adatok használatát illetéktelenek számára. Sok helyen helytelenül lopásvédelemnek vagy lopásellenes technológiának nevezik, holott ezek félrevezető elnevezések, hiszen a lopást vagy elvesztést a technológiával nem lehet meggátolni, csupán használatával megnövelni az ellopott vagy elvesztett notebook visszaszerzésének esélyét.
A technológia működése
Az Intel® Anti-Theft technológia használatához a következő feltételeknek kell megfelelni:
erre alkalmas notebookkal vagy ultrabookkal kell rendelkezni,
a notebook vagy ultrabook BIOS-ában be kell kapcsolni a technológiát,
Windows 7 vagy Windows 8 operációs rendszerrel kell rendelkezni,
érvényes e-mail címmel szükséges rendelkezni,
be kell regisztrálni a https://atservice.intel.com weboldalon az Intel Anti-Theft szolgáltatásra egy kóddal, mely kódot az Intel® kódkártya formájában teszi elérhetővé az ön számára az Expert Zrt.-n keresztül.
Letiltási lehetőségek
Távoli letiltás böngészőből Ha a tulajdonos észreveszi, hogy notebookját elveszítette vagy idegen kezekbe került, egy másik, internetes számítógépről azonnal letilthatja az eszköz használatát. Ilyenkor bármilyen böngészőn keresztül a tulajdonos be tud jelentkezni a saját profiljába, majd innen egy ún. méregpirula kiküldésével tudja blokkolni a készülék működését. A méregpirula akkor fog aktiválódni, amikor az illetéktelen felhasználó bekapcsolja a számítógépet és internetre csatlakoztatja azt.
Távoli letiltás mobiltelefonról A méregpirula kiküldése mobiltelefonról is lehetséges egy biztonsági sms küldésével. Ez a módszer akkor működőképes, ha a notebookban található 3G/HSDPA modem és a helyi mobilszolgáltató támogatja azt.
Időzített letiltás További működési mód az időzített aktiválás. Itt eltulajdonítás esetén nincs szükség internet elérésre. Ebben az esetben a tulajdonos feltételezi, hogy bizonyos időközönként (például minden nap) hálózaton használja a gépét, ilyenformán gépe kapcsolatban van az Intel® Anti-Theft szerverrel. Ha például két napig nincs internet kapcsolat a notebookon (mert ellopták), akkor a notebook nem tud szinkronizálni az Anti-Theft szerverrel, így a méregpirula automatikusan aktiválódik, és a notebook blokkolja saját magát.
A gép blokkolt állapotában a tolvaj sem BIOS-ig, sem operációs rendszerig nem tud eljutni az indítás során, csak a fekete-fehér képernyőn látja a tulajdonos előre beállított üzenetét, hogy például visszavásárolná a gépet. Ha a tulajdonos szembesül evvel a képernyővel, ugyanitt be tudja írni a saját kódját evvel feloldva a gépet.
Hardveres titkosítás alkalmazása esetén az eltulajdonított készülék merevlemeze más gépbe átszerelve sem használható, az azon lévő adatok nem elérhetők, így csupán a gépet alkatrészeire lehet szétbontani.
Helyreállítás
A blokkolt notebook induló fekete-fehér képernyőjén a jogos tulajdonos személyes helyreállítási üzenete és elérhetősége jelenik meg, mely jobb belátásra térítheti a tolvajt vagy segítheti a megtaláló személyt a készülék visszajuttatásában. A notebook visszaszerzése esetén a tulajdonos saját jelszavát be tudja írni, és így deaktiválja a méregpirulát. Ugyanezt képes megtenni távolról, egy másik számítógépről, ha böngészővel a saját profiljába bejelentkezik.
Intel Anti Theft - Aktivizációs kártya - 1 év

Technikai jellemzők

Súly
0.01
Gyártó
Intel
Súly
0.01

Vélemények

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Pcland Online Blog
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001