Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek

Ingyenes kiszállítás 10.000 Ft-tól Foxpost automatákba, 15.000 Ft-tól Pick-pack pontokra!

A házhoz szállítás díja 1.990 Ft vidékre és 1.270 Ft Budapestre.

Év Internetes Kereskedője Díj 2018

A QNAP App Centerében már elérhető a Domotz Pro System
okos otthon alkalmazás

A QNAP felhasználók mobilalkalmazás segítségével menedzselhetik hálózatukat és az azon lévő eszközöket, legyenek bárhol is a világon

2016. július 13., Tajpej, Tajvan - A QNAP® Systems, Inc. a mai napon bejelentette, hogy már a Domotz Pro System is elérhető a QTS App Centerben a Home Automation kategóriában. A QNAP felhasználók innen tölthetik le a Domotz Pro szoftvert, illetve mobil eszközeikre a következő linkekről:
 
„Izgatottak vagyunk, hiszen a Domotz Pro az első okos otthon vezérlő applikáció a QNAP hivatalos app centerében” nyilatkozta Domenico Crapanzano, a Domotz alapítója és vezérigazgatója. „A QNAP felhasználók így már egyszerűen monitorozhatják hálózatukat anélkül, hogy bármilyen új dobozra vagy hardverre szükségük lenne.”
 
David Chiang a QNAP kereskedelmi és marketing igazgatója elmondta, hogy „a Domotz fantasztikus okos otthon applikációja lenyűgöző lehetőségeket és számtalan beállítási funkciót kínál a QNAP NAS tulajdonosoknak a felhasználói élmény érdekében. Ennek köszönhetően a QNAP NAS a Domotz Pro-val közösen gyorsan ideális választássá válik nemcsak, mint a mai modern okos otthonok vezérlője, hanem mint egy központosított fájlmegosztó, mentő eszköz, továbbá multimédia center is.”
 
Automatizálási funkciók a QNAP eszközökön
A Domotz Pro a QNAP eszközön, mint egy házigazda irányítja otthonunkat és feltérképezi a rajta lévő eszközöket. A rendszer ezt teljesen önműködően teszi meg az IP cím azonosításával, természetesen a rajta lévő eszközök márkájától függetlenül, illetve egy teljes listát készít azokról. Az eszközök aktuális állapotáról folyamatosan kaphatunk információkat a mobil applikáción vagy a webes felületen keresztül is.
 
A Domotz Pro mint egy távoli asztal biztosítja a távirányítását az összes számítógépnek és egyéb eszközöknek, melyek támogatják a http, https, Telnet, SSH vagy RDP csatlakozások valamelyikét. Az eszköz aktuális energiafelvétele a mobil appon keresztül látható, a hálózati diagnosztika megmondja, hogy az internet miért lassú és real-time üzenetet képes küldeni bármely eszközünk állaptáról, ha beállítottunk hozzá esemény-értesítést. A rendszernek továbbá van egy nagyszerű együttműködési funkciója, ennek köszönhetően meghívhatunk egy másik személyt, akiben megbízunk, hogy segítsen nekünk egy IT probléma elhárításában amennyiben erre szükségünk van.
 
Hogyan érhetik el a QNAP tulajdonosok?
A QNAP felhasználók most 30 napon keresztül tesztelhetik az applikációt anélkül, hogy bankkártyát kellene regisztrálniuk. A próbaidőszak lejárta után a Domotz előfizetés díja mindössze 2,99 USD havonta (megközelítőleg 900 Forint).
 
A Domotz Pro az összes Intel® x86/x64 alapú QNAP modellre és természetesen az ARM® (Freescale alapú és Annapurna vagy Marvell architektúrájú) chipsettel és minimum 512MB memóriával rendelkezőkre is elérhető.

 
Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Pcland Online Blog
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001