Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek
Pcland kód: 200029
Gyártó: GIGASET
Gyártói cikkszám: DX800A
Jótállás: 2 év
Utolsó frissítés: 2018.05.20 23:22:51
Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor: Budapesten a Jász utcai üzletünkben JÁSZ UTCAI ÜZLETÜNKBEN:2018.05.22 FOXPOST automatából FOXPOST AUTOMATÁBÓL:2018.05.23 24H futárszolgálattal FUTÁRRAL:2018.05.23 budapseti Pick-Pack ponton BUDAPESTI PICK-PACK PONTON:2018.05.23 vidéki Pick-Pack ponton VIDÉKI PICK-PACK PONTON:2018.05.24
Értékelés:
A termék jelenleg nem rendelhető!

Termék leírás

Többvonalas asztali telefon: vezetékes, IP és ISDN vonal1
Nagyméretű TFT színes kijelző és kivételes HD hangminőség
Akár 4 párhuzamos hívás2 és akár 6 kézibeszélő
Három üzenetrögzítő – kisvállalkozások és otthoni irodák számára ideális
Különböző1 kapcsolattípusokkal kompatibilis: vezetékes, IP és ISDN vonal
Nagyméretű (3,5”) TFT színes kijelző intuitív felhasználói felülettel
Fejlett többvonalas kiszolgálás: akár 4 párhuzamos hívás2, 6 kézibeszélővel bővíthető
Kivételes HDSP4 hangminőség (G.722) a belső és a külső hívások esetében egyaránt
3 üzenetrögzítő berendezés hosszú – összesen 55 percnyi – üzenet rögzítésére
Link2Mobile Bluetooth technológiával a bejövő és kimenő hívásokhoz
A legjobb minőségű kihangosítás
1000 vCard bekegyzés tárolására alkalmas telefonkönyv
Sugárzásmentes ECO DECT
E-mail értesítések (tárgy, fejléc, dátum és idő, üzenet eleje)
A csúcstechnológiájú hibrid asztali telefonkészülék VOIP és ISDN vagy vezetékes hívásokhoz.
A Gigaset DX800A „mindent egyben” asztali többvonalas telefonkészülék kisvállalkozások és otthoni irodák számára. Kényelmes, modern kialakításával, nagyméretű, 3.5 TFT színes kijelzőjével és egyéb jellemzőivel ez a vezetékes telefonkészülék valódi vezetői eleganciát kölcsönöz bármely íróasztalnak. A hibrid kivitelezés azt jelenti, hogy a Gigaset DX800A „mindent egyben” valóban rugalmas, és ISDN-nel, illetve vezetékes vonallal is IP-hez konfigurálható. Miután a készülék több vonalat kezel, egyidejűleg 4 párhuzamos hívás kiszolgálására alkalmas, és több – akár 6 – kézibeszélővel is bővíthető. Az 1000 vCard bejegyzés tárolására alkalmas telefonkönyv segítségével a kapcsolatok könnyen kezelhetőek. A telefon szinkronizálható a PC-vel, így Outlook-ban tárolt kapcsolataihoz is hozzáférhet3, és az automatikus keresési funkcióval minden részletet könnyen megtalálhat4. A Gigaset DX800A „mindent egyben” kategóriája csúcsmodellje a vezeték nélküli vagy vezetékes kihangosított beszélgetések tekintetében is. A kiváló hangminőséget minden beszélgetés esetében a forradalmi High Definition hangminőség garantálja. Energiatakarékos jellemzőinek széles körével a készülék a környezetet is óvja. A három integrált üzenetrögzítővel összesen 55 percnyi üzenet rögzíthető és tárolható, így a Gigaset DX800A „mindent egyben” tökéletes megoldás a kisvállalkozások számára.
Praktikus üzleti célú funkcióival, VoIP, ISDN és vezetékes lehetőségeivel, valamint nagyméretű színes kijelzőjével a Gigaset DX800A „mindent egyben” ideális választás az otthoni irodák és a kisvállalkozások számára. Ez a többvonalas készülék akár négy személy szakmai igényeit is képes kiszolgálni.
A jövő hívása.
Mivel a Gigaset DX800A egy hibrid telefonkészülék, tökéletesen rugalmas, az új generációs megoldásokra felkészített eszköz, amely előremutató befektetés. A készülék beállításakor a felhasználó választhat a VoIP és a hagyományos vezetékes vonal, illetve a VoIP és az ISDN között, attól függően, hogy az otthoni irodának vagy a kisvállalkozásnak mik a konkrét szükségletei. Az igények esetleges jövőbeni változásaival pedig a Gigaset DX800A „mindent egyben” tetszés szerint átállítható. A készülék többvonalas megvalósítása azt jelenti, hogy egyidejűleg 4 párhuzamos hívást képes kiszolgálni2; ideális megoldás tehát az elfoglalt üzleti környezetek számára, és a szükségletek bővülésével párhuzamosan a Gigaset DX800A készülék is akár 6 kézibeszélővel bővíthető.
Professzionális SOHO megoldás.
A Gigaset DX800A „mindent egyben” professzionálisan kezeli a felhasználó által tárolt kapcsolatokat. Az 1000 vCard bejegyzés tárolására alkalmas telefonkönyv mellett a telefon lehetőséget biztosít az Outlook-ban tárolt kapcsolatokhoz történő hozzáférésre is3. Amikor a kisvállalkozásban vagy az otthoni irodában valaki más vállalkozások adataira kíváncsi, a Gigaset DX800A segítségével hozzáférhet az online internetes adatbázisokhoz és kereshet az Arany Oldalakban. Az automatikus keresési funkcióval4 még könnyebb a szükséges adatok keresése. A hibrid készülék online előnyei azonban ezzel még nem érnek véget; a nagyméretű színes képernyőre hasznos Gigaset információs szolgáltatások hívhatók le – RSS hírfolyamok, időjárási előrejelzések, és egyéb szolgáltatások. Értesítést kaphat beérkező elektronikus leveleiről, a feladó adatainak, a levél tárgyának, valamint a küldés idejének feltüntetésével. A Link2Mobile Bluetooth® technológia segítségével pedig szükség esetéb kimenő és bejövő mobilhívásait is bonyolíthatja a Gigaset DX800A „mindent egyben” használatával.
Vegye az üzenetet.
A Gigaset DX800A három különálló üzenetrögzítő berendezésével rögzíthető összesen 55 percnyi üzenet azt jelenti, hogy partnereit még hosszú üzenetek esetén sem fogják korlátozni a technológiai és kapacitásbeli korlátok. Ez a nélkülözhetetlen többvonalas készülék mindent elkövet annak érdekében, hogy felhasználóját értesítse egy-egy új üzenet beérkezéséről, a nagyméretű TFT kijelzőn történő jelzéstől egészen az SMS4 küldéséig. A készüléket a kisvállalkozásban vagy az otthoni irodában használók kényelmének fokozása érdekében pedig a Gigaset DX800A üzenetrögzítőivel a beszélgetések is rögzíthetők.
Környezetbarát hatékonyság.
A Gigaset DX800A „mindent egyben” energiatakarékos áramforrással rendelkezik, vagyis kevesebb villamos energiát fogyaszt5, ezzel pénzt takarít meg, valamint óvja a környezetet. További energia-megtakarítás érhető el az idővezérelt éjszakai üzemmód kapcsolóval, amely kikapcsolja a kijelzőt, amikor a készülék nincs használatban. Amikor a bázisegységhez nem kapcsolódik regisztrált kézibeszélő, a DECT energia teljes egészében kikapcsol. Kézibeszélők kapcsolódása esetén az átviteli energia dinamikusan változik a kézibeszélő és a bázisegység egymástól való távolságának függvényében. Ezen kívül az átviteli energia 80%-kal csökkenthető 80%6 az ECO üzemmód választásával, míg a sugárzásmentes7 ECO Plus üzemmód a kézibeszélő készenléti állapotában teljes egészében kikapcsolja az átviteli energiát. A professzionális energiatakarékosságban a Gigaset DX800A „mindent egyben” az élen jár.
Intelligens tervezésével, HD hangminőségével és rugalmas konfigurálhatóságával – VoIP ISDN-nel vagy vezetékes vonallal – s Gigaset DX800A „mindent egyben” telefonkészülék valódi befektetés a jövőbe, és a lehető legokosabb megoldás otthoni irodája vagy kisvállalkozás számára.

Technikai jellemzők

Súly
0.61
Gyártó
GIGASET

Vélemények

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Pcland Online Blog
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001