Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek
Webshop ár:
Nettó: 107.871,- Ft/db
Bruttó: 136.996,- Ft/db
3 db-os Webshop ár:
Nettó: 107.540,- Ft/db
Bruttó: 136.576,- Ft/db
Pcland kód: 263779
Gyártó: Garmin
Gyártói cikkszám: 010-01457-11
Jótállás: 2 év
Utolsó frissítés: 2018.05.22 12:19:54
Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor: Budapesten a Jász utcai üzletünkben JÁSZ UTCAI ÜZLETÜNKBEN:2018.05.24 FOXPOST automatából FOXPOST AUTOMATÁBÓL:2018.05.25 24H futárszolgálattal FUTÁRRAL:2018.05.25 budapseti Pick-Pack ponton BUDAPESTI PICK-PACK PONTON:2018.05.25 vidéki Pick-Pack ponton VIDÉKI PICK-PACK PONTON:2018.05.28
Értékelés:
Online hitel kalkulátor:Cofidis online hitel kalkulátor
Extra garancia: (további információ az Extra garanciáról)
A termék jelenleg nem rendelhető!

Termék leírás

Egybeépített 6"-os kamionos navigáció prémium funkciókkal és beépített menetrögzítő kamerával
· Részletes Európa térképek élettartam frissítéssel(1) és forgalmi információs riasztással(2)
· Kamionra szabott útvonaltervezés(6) méret és súly megadási lehetőséggel
· Figyelmeztetések hidakra, súlykorlátozásra, éles kanyarra és meredek emelkedőre, lejtőre
Ismerje meg az új kamionos navigációját és szemtanúját is egyben
Bármikor is útnak indul, az épsége veszélyben van. Ezért többre van szüksége, mint csupán navigációs utasításokra. A dezlCam beépített kamerája rögzíti és elmenti a felvételt egy esetleges ütközéskor, mely plusz információként szolgálhat egy balesetnél a felelős megállapításában. A mágneses tartóról könnyű levenni a készüléket és kültéri felvételt készíteni. Az elfordítható lencse segít, hogy a legideálisabb felvételi szöget állíthassa be. A nagy, 6"-os üveg képernyőn jól láthatja a tájat és könnyedén mozoghat a kétujjas nagyításnak köszönhetően.
Beépített menetrögzítő kamera
Amint elkezd vezetni, a dezlCam automatikusan rögzít HD minőségben(7). Ütközés esetén az eseményérzékelő (gyorsulásmérő) automatikusan elmenti a felvételt. Egy egyszerű gombnyomással kézzel is letárolható egy adott felvétel. A mágneses tartóból könnyedén kivehető a készülék, így a járművön kívül is készíthet felvételeket. Az opcionális GPS-es adatok a felvételen mutatják a poziciót, sebességet, dátumot és az esemény pontos idejét is. Egy 8 GB-os microSD™ adatkártya tartozékként, melyről a mentett felvételeket könnyedén visszanézheti akár a dezlCam nagy, 6"-os kijelzőjén.
Hasznos riasztások az úttal kapcsolatban
A dezlCam részletes Európa térképet tartalmaz, mely számos kamionos korlátozást is ismer. Jelzi, ha alacsony hídhoz, éles kanyarhoz közelít, valamint ha súly- vagy magasságkorlátozás van az autópályán vagy autóúton.
Kamionra szabott útvonaltervezés
Csak adja meg a járműve adatait (magasság, szélesség, súly, hossz és az esetleges veszélyes rakomány) és találja meg az annak legideálisabb útvonalat(6). Könnyedén lecserélheti a pót adatait egy egyszerű gombnyomással. A fedélzeti útkomputer több megállós útvonalak létrehozására is lehetőséget ad, melyeket elmenthet és később könnyedén előhívhat.
Könnyű útvonal alakítás
Ha bizonyos útvonalak vagy utcák mentén szeretne haladni, a dezlCam segít személyre szabni at útvonalát. A könnyű útvonal alakítással egy vagy több pontot adhat a megtervezett úthoz, mindössze megérintve azt a térképen.
Kamionos POI adatbázis
Nehezen találja a kívánt célt? Keressen a profi adatbázisból megállókat, súlymérő állomásokat, parkolókat, szálláshelyeket vagy Wi-Fi® pontokat.
Bluetooth® kapcsolódás
Kapcsolja össze Bluetooth-képes készülékével(3), mint például a telefonjával és máris használhatja kihangosítóként is a dezlCam-et. Ha arra alkalmas Bluetooth kompatibilis headsettel párosítja (külön vásárolható), még biztonságosabban bonyolíthat telefonhívásokat.
Ingyenes forgalmi információk
A dezlCam tartalmazza a Garmin Traffic szolgáltatást(2), mely segít elkerülni a forgalmi akadályokat. Menet közben folyamatosan a térképet látja, rajta plusz adatként jelenik meg a forgalmi információ. A Garmin Traffic a térképképernyő melletti ablakban mutatja az eseményt, a várható késést és az esetleges kerülőút lehetőségét. Azt is jelzi, ha nincs gyorsabb útvonallehetőség. Az élettartamra szóló forgalmi információk biztosítják a dezlCam számára az ingyenes adatokat a készülék élettartamáig, nincs szükség további előfizetés vásárlására.
Navigáljon biztonsággal a bonyolult csomópontokban
A dezlCam aktív sávinformációval és hangos utasításokkal jelzi, hogy mikor, melyik sávba kell sorolnia útvonala során. A photoReal kereszteződés előnézet úgy mutatja a kijáratokat, ahogy azok a valóságban is látszanak. A Bird’s Eye kereszteződés előnézet részletes képet mutat, mely felülről ábrázolja a szükséges útirányt.
Smartphone Link kompatibilis
A Smartphone Link egy ingyenes, mobiltelefonos alkalmazás, mely kapcsolatot biztosít a dezlCam és az iPhone® vagy Android™ okostelefonja között. Ha csatlakozva van, a dezl a telefon adatkapcsolatát használva(4) hozzáfér az információkhoz.
A Smartphone Link hozzáférést biztosít a Garmin Live szolgáltatásokhoz(5), így hasznos, valós idejű ifőjárási és egyéb, helyzetfűggő adatokat kaphat. Az alkalmazáson belül további prémium tartalmakat is vásárolhat, például forgalmi- vagy sebességmérő kamera adatbázisokat.
Vezeték nélküli tolatókamera kompatibilitás
A Garmin tolatókamerájával (külön vásárolható) láthatja a járműve mögötti területet. A dezlCam kompatibilis a BC 30 vezeték nélküli kamerákval, mely ha csatlakoztatva van, a 6"-os kijelzőn mutatja a kamera képét. Kösse rá állandó tápra, így akár kézzel is átválthat a kamera képére. A beszereléshez szakműhely javasolt.
Információk az úton
Az Információk az úton funkcióval könnyedén átláthatja az útja során közeledő helyeket anélkül, hogy a térképről el kellene váltania. Megjelennek a szolgáltatások, éttermek, üzemanyagtöltő-állomások, bankautomaták. A legjobb, hogy ez a funkció személyre szabható, így a fontos dolgokat mutatja.
Még több információ az úttal kapcsolatban
A dezlCam mutatja az útvonal szerinti állapotokat, korlátozásokat, így láthatók az éles kanyarok, alacsony hidak, súlykorlátozások, szeles útszakaszok vagy a behajtási korlátozások veszélyes rakományra. Riaszt a lejtőkre, emelkedőkre, így felkészülhet időben a megfelelő sebességfokozatra. Ha az általános sebességkorlátozástól eltér, akkor külön megjelenik a kamionos megengedett sebesség is. A dezlCam útja során automatikusan váltja az időzónát, így mindig látni fogja a napkelte/napnyugta idejét.
Milliónyi új és népszerű hely
A POI adatbázisunk most tartalmazza azokat a többletadatokat, melyek a Foursquare® rendszeréből származnak. A Foursquare milliónyi olyan új és népszerű ponttal bővíti az adatbázist, mint éttermek, boltok vagy szolgáltatások.
Készülék élettartamra szóló térképfrissítés
A dezlCam előre betöltött Európa térképpel érkezik. Az ingyenes készülék élettartamra szóló1 térképfrissítéssel mindig az elérhető legfrissebb adatokat és útvonalakat láthassa. A készülék hasznos élettartamáig elérhető térképfrissítések ingyenesen letölthetők.
(1)Készülék élettartamra szóló térképfrissítés feltételei
(2)A készüléke hasznos élettartamáig, vagy addig, míg a szolgáltató biztosítja ezt az információt
(3)Arra alkalmas Bluetooth® képes okostelefon szükséges (külön vásárolható).
(4)Az adatforgalmi előfizetés díjszabása érvényes. További információkért és díjakért a roaming tekintetében vegye fel a kapcsolatot mobilszolgáltatójával.
(5)Nem minden területen érhető el. Prémium előfizetés lehet szükséges.
(6)Nem minden területen érhető el. A kamion adatainak megadása nem garantálja, hogy miden út esetében ez lesz figyelembe véve. Mindig az adott útszakaszon érvényes szabályok szerint haladjon, a készülék csupán tájékoztatást nyújt.
(7)Megjegyzés: egyes országokban a személyi jogok megsértésének minősül a nyilvános helyeken készített felvétel és annak megosztása. A felelősség mindig a felhasználót terheli azzal kapcsolatban, hogy tájékozódjon és a szabályok szerint járjon el az adott országban. A felvétel funkció kikapcsolható a készülék menürendszerében.
Fizikai jellemzők
Méret, Szél.xMag.xMélys:
18.3 x 9.4 x 1.52 cm (3,3 cm kamerával)
Kijelző méret (Szél.xMag.):
13.6 x 7.2 cm; 15.4 cm átló
Kijelző felbontás (Szél.xMag.):
800 x 480 képpont
Kijelző típus:
Többérintéses (multitouch) WVGA színes, fehér megvilágítású TFT
Súly:
319,2g
Akkumulátor:
Újratölthető lítium-ion
Működési idő:
akár 30 perc
Vízhatlan:
Nem
Nagy érzékenységű vevő:
Igen
Glonass műholdas rendszer használata:
Nem
Térképek és Memória
Alaptérkép:
Igen
Előre töltött térképek:
Igen
További térképek fogadása:
Igen
Beépített memória:
SSD
Adatkártya:
Külön microSD bővítőhely térképek és felvételek számára
Waypoints/favorites/locations:
1000
Útvonalak:
20
Térképfrissítési garancia (bekapcsolástól számított 90 napon belül):
Nem
Készülék élettartamra szóló térképfrissítés alaptartozék (nüMaps Lifetime):
Igen
Jellemzők
Hangutasítások (pl.: "Menj tovább 200 métert, majd fordulj balra"):
Igen
Kimondja az utcaneveket (pl.: "Turn right ON ELM STREET in 500 ft."):
Igen (magyarul nem)
Beszéd felismerés (hanggal vezérelhető):
Igen (magyarul nem)
Sávinformáció (jelzi a navigációhoz szükséges sávot):
Igen
Sebességhatár kijelzése a főbb utakon:
Igen
Autópálya kijárati szolgáltatások kijelzése:
Igen
3D térkép nézet:
Igen
3D épületek (épületek megjelenítése 3D-ben):
Nem
Úticélok automatikus rendezése (optimális bejárás érdekében):
Igen
Letéréskor újratervezés:
Igen
Tervezés beállítása (gyorsabb, rövidebb, légvonalban, kevesebb üzemanyag):
Igen
Elkerülendő utak (autópályák, fizető utak, stb.):
Igen
Egyéni Érdekes pontok (saját POIk betöltésének támogatása):
Igen
Kihangosító Bluetooth technológiával:
Igen
Kereszteződés előnézet (Junction view):
Igen
FM forgalmi információ:
Igen
Több üzemmód (választható autós, túrázós, kerékpáros, hajós):
Nem
"Hol vagyok?" (megmutatja a legközelebbi címet, kereszteződést, rendőrséget, kórházat):
Igen
Garmin Locate™ (eltárolja azt a pozíciót, ahol ki lett véve a kengyelből):
Nem
MP3 lejátszó:
Nem
Fénykép navigáció (geotaggelt fényképekre navigáció):
Nem
Hangoskönyv felolvasó:
Nem
Kép nézegető:
Nem
Garmin Garage™ (választható jármű szimbólumok):
Igen
Világóra, valuta és mértékegység átváltó, számológép:
Nem
Érintőképernyő:
Igen
Qwertz vagy ABC billentyűzet (választható kiosztás):
Igen
Távirányító:
Nem
FM jeltovábbító:
Nem
Fejhallgató/vonali kimenet:
Nem
Dead reckoning:
Nem
Garmin Lock™ (lopásgátló funkció):
Nem
Motorra is ajánlott:
Nem
Geocachingre is ajánlott:
Nem
Ébresztőóra:
Nem
ecoRoute HD:
Igen (külön megvásárolható vevővel)
myTrends:
Igen
TrafficTrends:
Nem
Készülék élettartamra szóló forgalmi frissítés:
Igen
Egyéb:
Beépített fedélzeti kamera, kamionos útvonaltervezés, Foursquare adatbázis és BC30 tolatókamera kompatibilis
Doboz tartalma:
dezlCam LMT
Készülék élettartamra szóló térképfrissítés
Tapadókorongos tartó és mágneses rögzítő
Forgalmi információs vevővel (TMC) egybeépített szivargyújtós tápkábel
USB kábel
microSD™ adatkártya

Technikai jellemzők

Súly
0.52
Gyártó
Garmin

Vélemények

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Pcland Online Blog
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001