Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek

Ország boltja 2017 szavazás

Pcland kód: 264978
Gyártó: Dell
Gyártói cikkszám: 210-ACXS_221031
Jótállás: 5 év
Utolsó frissítés: 2017.08.18 08:41:08
Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor: Budapesten a Jász utcai üzletünkben JÁSZ UTCAI ÜZLETÜNKBEN:2017.08.22 FOXPOST automatából FOXPOST AUTOMATÁBÓL:Nem választható WEBOX automatából WEBOX AUTOMATÁBÓL:Nem választható 24H futárszolgálattal FUTÁRRAL:2017.08.23 budapseti Pick-Pack ponton BUDAPESTI PICK-PACK PONTON:2017.08.23 vidéki Pick-Pack ponton VIDÉKI PICK-PACK PONTON:2017.08.24
Értékelés:
A termék jelenleg nem rendelhető!

Termék leírás

Feldolgozási feladatok támogatása kompromisszummentes sűrűséggel
Az 1 egységnyi házba foglalt 2 egységnyi teljesítménnyel a kétrekeszes állványba szerelhető PowerEdge R630 kiszolgáló soha nem látott sűrűséget és hatékonyságot kínál. A 13. generációs PowerEdge-kiszolgálócsaládba tartozó R630 ideális választás virtualizálási szituációkhoz, valamint nagyméretű üzleti alkalmazások és tranzakciós adatbázisok üzemeltetéséhez is.
A tárigényes adatbázis-megoldások kiszolgálója
A processzorok teljesítménye, a memória mérete és az akár 24 db 1,8 hüvelykes SSD-modulos, vagy az akár 10 db 2,5 hüvelykes merevlemezes konfiguráció (ez utóbbiban ráadásul 4 merevlemez 4 PCIe-csatlakozós SSD-modulra cserélhető) ideális megoldást jelent a nagyméretű tranzakcionális és analitikus feldolgozási megoldásokhoz, többek között az Oracle- és SQL Server-alapú rendszerekhez.
Gyorsabb memóriabeli OLAP-funkciók az akár 24 DIMM-modulnyi DDR4-es RAM-mal, ami összességében 15%-kal nagyobb memória-sávszélességet jelent.
Az egységnyi idő alatt feldolgozható tranzakciók számának növelése OLTP-adatbázisokban a 12 Gb-es PowerEdge RAID-vezérlőkkel (PERC9), amely az előző generációhoz képest kétszeres kapacitást és gyorsítótárat nyújt.
Hatékonyság konkurens használati modellben is – az R630 teljes mértékben flash SSD-alapú táropciójával a táblák, adatok és naplók gyakori közvetlen elérésének igénye sem jelent problémát.
Jelentősen csökkenthető a tárolási késleltetést az Express Flash PCIe SSD meghajtókkal, illetve a Dell Fluid Cache for SAN és a SanDisk DAS Cache alkalmazásgyorsító technológiák használatával.
Hatékony kommunikáció és együttműködés
A R630 rugalmas tárolási kapacitást biztosít, és kifejezetten alkalmas a nagy sűrűségű kérelmek feldolgozására is – ami elengedhetetlen az Exchange és a SharePoint-alapú alkalmazások hatalmas I/O terhelésének kezeléséhez.
Gyorsabb üzembe helyezés a Dell egyre nagyobb gyári sablongyűjteményével, amelyben az Exchange, SharePoint, Skype for Business, UC&C és SQL konfigurációkhoz használható sablonok is találhatók.
A virtuális gépek teljesítményének fokozása, például a válaszidő csökkentése több párhuzamos felhasználó esetén is a gyors DDR4-memóriákkal, valamint az Intel® Xeon® E5-2600 v4 processzorcsalád rövidebb feldolgozásai ciklusaival és fejlett szálkezelésével.
Folyamatos üzem biztosítása
A R630 egyszerűen konfigurálható megbízható, általános célú kiszolgáló a létfontosságú üzleti alkalmazásokhoz, automatizált felügyeleti és a magas rendelkezésre állási funkciókkal:
Redundáns tápegységek
Üzem közben cserélhető tápegységek, merevlemezek és ventilátorok
Két SD-kártyás opció a hipervizorok hibatűréséhez
Egyszerűbb és automatizált IT-felügyelet
Adatközponti kiszolgálók felügyelete saját preferenciák szerint: önállóan, csoportosan, helyileg, távolról vagy okostelefonról – ahogy a legkényelmesebb. Az egységes felügyelet és a más gyártók termékeinek integrálhatósága gondoskodik a PowerEdge-kiszolgálók gördülékeny felügyeletéről.
Egyszerűbben felügyelheti PowerEdge-kiszolgálóit az integrált Dell Remote Access Controller (iDRAC) with Lifecycle Controller intelligens beépített funkcióival és a Dell OpenManage portfóliójának hatékony, időtakarékos felügyeleti szolgáltatásaival.
A életciklus-vezérlési Lifecycle Controller funkciót is tartalmazó iDRAC8 vezérlő ügynökprogramok nélkül gondoskodik a kiszolgáló és a belső tárolóeszközök valós idejű monitorozásáról. A vezérlőcsomag a kiszolgáló üzemi állapotát, különböző belső paramétereket és a rendszer teljesítményét is figyeli – mindezt anélkül, hogy külön figyelmet és értékes processzorteljesítményt igénylő ügynököt kellene telepíteni a kiszolgálói operációs rendszerre.
A Lifecycle Controller nevű életciklus-vezérlő csomag az adatközpontok hatékonyságának maximalizálása érdekében igény szerinti automatizálási funkciókat biztosít az üzembe helyezéshez, a frissítéshez és a támogatáshoz, továbbá képes automatikusan nyilvántartásba venni, monitorozni és frissíteni az adatközpontokban üzembe helyezett új Dell PowerEdge-rendszereket. A csomag lapkákba integrált saját felügyelt perzisztens tárterülettel rendelkezik, amely a rendszerfelügyeleti képességekkel kiegészítve feleslegessé teszi a hagyományos adathordozós rendszerfelügyeleti eszközök és segédprogramok használatát.
A teljes mértékben automatizált üzembe helyezési szolgáltatás képes felderíteni, és a kijelölt helyeken vagy a belső hálózaton tárolt konfigurációs fájlok alapján automatikusan konfigurálni a Dell-kiszolgálókat, ami egyaránt csökkentheti a telepítéshez szükséges időt, illetve a kézi konfigurálásból eredő esetleges hibákat. A rendszergazdáknak így az elhelyezésen és a kábelezésen kívül mással nem is kell foglalkozniuk.
Az automatikus kiszolgálófrissítési funkció a kijelölt helyeken vagy a belső hálózaton tárolt firmverfrissítési terveknek megfelelően szinkronizálja a kiszolgálókat, így megkönnyíti a firmverfrissítések folyamatát.
Az iDRAC vezérlő által automatikusan vezetett, folyamatosan frissített műszaki támogatási jelentés (Tech Support Report) több mint 5000 fontos logikai állapotot és üzemállapotot leíró rendszerparaméterről vezet nyilvántartást, így felgyorsíthatja a kiszolgálóproblémák azonosítását és megoldását.
Helyfüggetlen felügyelet és monitoring
A rendszerek felügyeleti teendői okostelefonokról, laptopokról és számítógépekről is elláthatók, mind helyi, mind távfelügyeleti lehetőségekkel.
Okostelefonos felügyelet: az Open Manage Mobile alkalmazással biztonságosan felügyelheti a távoli rendszereket, ráadásul NFC technológiával is csatlakozhat a kiszolgálókhoz, és az iDRAC Quick Sync funkciójával elérheti a kívánt állapotjelentéseket és naplókat.
Konfigurációs fájlok feltöltése USB-meghajtókról: Az iDRAC Direct funkcióval USB-meghajtóról is feltöltheti a BIOS, az iDRAC, a PERC, az alaplapi LAN (LOM) és a hálózati kártya frissítéséhez szükséges konfigurációs fájlokat.
Laptop csatlakoztatása USB-n: Így is elérhetők a kiszolgálók beépített iDRAC8 felügyeleti konzolos felületei, aminek eredményeképp gyakorlatilag helyben végezheti el a felügyeleti teendőket.
IT-szolgáltatás gyorsabb bevezetése
Az infrastruktúraelemek üzembe helyezésének hatékonyabbá tétele, a tevékenységek gyorsabb megkezdése, és az IT-szolgáltatások biztosításának egyszerűsítése az Active System Manager egyesített konzolján és rendkívül intuitív felhasználói felületén keresztül. A PowerEdge-kiszolgálók legújabb generációjában továbbfejlesztett eszköz a következő előnyöket nyújtja:
Sablonalapú kiszolgálói és I/O-konfigurációk, identitáskezelési és szolgáltatásmigrációs funkcióegyüttesek
Tevékenységek gyors megkezdése a gyári sablonok egyre bővülő választéka révén
Felhős üzemi modellek lehetővé tétele az infrastruktúra-szolgáltatások (IaaS) és a platformszolgáltatások (PaaS), többek között a Red Hat és a VMware megoldásainak támogatásával
Adatközpontok felkészítése a jövőre
A nagy feldolgozási teljesítmény, a nagy memóriakapacitás és az innovatív helyi tárolási lehetőségek jobb méretezhetőséget kínálnak a portfólió minden elemében. Ennek köszönhetően a legújabb generációs PowerEdge-kiszolgálók megfelelnek a mai igényeknek. A hardverek, a belső kialakítás és az egyszerűsített felügyelet képes alkalmazkodni a kapacitásigényekhez.

Processzor :

Processzor szám alap :

1

Processzor gyártó :

Intel

Processzor típus :

Xeon E5

Processzor modell :

2620v4

Processzor magok száma :

8 core

Processzor sebesség :

2,10 GHz

Cache :

20480 kB

Max processzor :

2
Memória :

FSB :

2133

Memória alap :

2x16GB DRSVRD 2400MHz

Max memória :

768 GB
Háttértár :

Merevlemez :

600 GB

Max HDD :

8 db

Raid :

PERC H730 HWR, 12Gb/s SAS, 1GB NV Cache, R0/1/5/6/10

Busz :

SFF HP SATA/NSAS/SAS/SATA-SSD/SAS-SSD
Egyéb adatok :

Optikai meghajtó :

DVD-RW
Csatlakozók :

Slotok :

2x PCIe: G2 1x x16 (FH 3/4L), 1x x8 (two cpu x16) (HH HL)
Egyéb funkció :

Redundáns tápegység :

Igen
Fizikai jellemző :

Méret :

1U (Magas: 4,5 cm, Széles: 43 cm, Mély: 68 cm)

Technikai jellemzők

Súly
13.85
Gyártó
Dell

Vélemények

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Megbízható Bolt 2015
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001