Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek
Pcland kód: 265330
Gyártó: Dell
Gyártói cikkszám: DPER730-61
Jótállás: 5 év
Utolsó frissítés: 2018.06.24 12:08:27
Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor: Budapesten a Jász utcai üzletünkben JÁSZ UTCAI ÜZLETÜNKBEN:2018.06.25 FOXPOST automatából FOXPOST AUTOMATÁBÓL:Nem választható 24H futárszolgálattal FUTÁRRAL:2018.06.26 budapseti Pick-Pack ponton BUDAPESTI PICK-PACK PONTON:2018.06.26 vidéki Pick-Pack ponton VIDÉKI PICK-PACK PONTON:2018.06.27
Értékelés:
A termék jelenleg nem rendelhető!

Termék leírás

Szinte bármilyen munkaterheléssel megbirkózik
Hihetetlen sokoldalúsága révén a PowerEdge R730 kiszolgáló kiváló funkciókat biztosít mindössze 2 egységnyi állványhelyen. A nagy teljesítményű processzoroknak, nagy memóriaméretnek, gyors adattárolási lehetőségeknek és a GPU-gyorsító támogatásának ötvözésével az R730 kiemelkedően jó teljesítményt nyújt számos erőforrás-igényes környezetben.
Virtualizálás és a felhőalapú alkalmazások
Az Intel® Xeon® E5-2600 v4 processzorcsalád, valamint a DDR4 RAM-ok fogadására alkalmas akár 24 DIMM bővítőhely révén az R730 rendelkezik azzal a processzorfrekvenciával és szálmennyiséggel, valamint nagy memóriakapacitással, amelynek révén az adatközpontok és a felhőalapú platformok nagyobb méretű és teljesítményű virtuális gépeket kínálhatnak az ügyfeleknek.
A kiválóan méretezhető adattárolás, az akár tizenhat 12 Gb SAS meghajtó és a nagy teljesítményű 12 Gb PowerEdge RAID-vezérlő (PERC9) együttese jelentősen felgyorsíthatja az adatokhoz való hozzáférést a virtualizált környezetekben. Az R730 emellett a még gyorsabb adathozzáférés érdekében képes kihasználni az opcionális SanDisk® DAS Cache alkalmazásgyorsító technológiát.
VDI (virtuális asztali infrastruktúra) és HPC (nagy számítási teljesítmény)
A választható két 300 W-os, dupla szélességű gyorsító/GPU (az Intel® Xeon Phi™, NVIDIA® Tesla® és AMD FirePro™ közül választhat) támogatja a feldolgozás gyorsítását igénylő környezeteket, beleértve a nagy grafikai igényű virtuális asztali infrastruktúra (VDI) rendszerek, például a CAD/CAM és más kutatási és fejlesztési alkalmazások. A hét PCIe Gen3 bővítőhely, valamint a kifejezetten a RAID-vezérlő számára szolgáló bővítőhely tovább növeli a be- és kimeneti rugalmasságot, hogy az R730 ideális számítási csomóponttá váljon informatika mint szolgáltatás (XaaS) szolgáltatók számára, valamint nagy számítási teljesítményt (High-Performance Computing, HPC) igénylő és orvosi képalkotási megoldásokhoz.
Megbízható üzleti feldolgozás és döntéstámogatás
A népszerű 2 foglalatos/2 egység méretű R730 egyszerűen beállítható és megbízható általános célú kiszolgáló az üzletmenet szempontjából létfontosságú alkalmazásokhoz, bővíthető adattárolóval, automatizált felügyelettel és a magas rendelkezésre állást segítő funkciókkal, mint például:
Redundáns tápegységek
Üzem közben cserélhető tápegységek, merevlemezek és ventilátorok
Lehetőség két SD-kártya használatára a hipervizorok hibatűrővé tételéhez
Egyszerűsítse és automatizálja informatikafelügyeleti feladatait
Felügyelje az adatközpont-kiszolgálókat úgy, ahogy szeretné: egyedileg, közösen, személyesen, távolról vagy okostelefonról – csak Önön múlik. Az egységes felügyelet és külső gyártók termékeivel való integráció biztosítja a PowerEdge kiszolgálók zökkenőmentes felügyeletét.
Egyszerűsítse a PowerEdge kiszolgálók felügyeletét az életciklus-vezérlővel ellátott integrált Dell távelérési vezérlő (iDRAC) beágyazott intelligenciája segítségével és a Dell OpenManage teljes termékcsaládjának hatékony és időmegtakarító felügyeleti szolgáltatásaival.
Az iDRAC8 életciklus-vezérlővel kiegészített ügynökmentes felügyelete a kiszolgáló és a belső adattároló eszközök valós idejű megfigyelést teszi lehetővé. Figyeli a kiszolgáló állapotát, több belső paramétert és a rendszer teljesítményét is anélkül, hogy ügynököket kellene telepíteni a kiszolgáló operációs rendszerre – ügynököket, amelyek további karbantartást igényelnek és értékes processzoridőt fogyasztanak.
Az érintés nélküli automatizált üzembe helyezés felderíti és a belső hálózat kijelölt helyein tárolt konfigurációs fájlok segítségével automatikusan beállítja a Dell kiszolgálókat, ami csökkentheti az üzembe helyezési időt és a kézi beviteli hibákat. A rendszergazdák egyszerűen csak az állványba szerelik és összekábelezik a berendezést, majd távozhatnak.
Az automatikus kiszolgálófrissítések szinkronizálják a kiszolgálókat a belső hálózat kijelölt helyein tárolt helyen tárolt firmware-alapszintre, ami egyszerűsíti a firmware-frissítéseket.
Az iDRAC által automatikusan kezelt, a műszaki támogatás számára készült jelentés egy folyamatosan frissített állapotjelentés, amely több mint 5000 fontos rendszerparaméter figyelésén alapszik, és segíthet csökkenteni kiszolgálókkal kapcsolatos problémák azonosításához és megoldásához szükséges időt.
Felügyelet és kezelés bárhonnan
Felügyelje rendszereit okostelefonjáról, laptopjáról vagy a rendszerből a helyi és távoli felügyeleti lehetőségek révén.
Okostelefonjáról az OpenManage Mobile alkalmazással biztonságosan figyelhet távoli rendszereket vagy kapcsolódhat kiszolgálóhoz rövid hatótávolságú kommunikáció (NFC) útján, és megtekintheti az állapotjelentéseket és naplókat az iDRAC Quick Sync szolgáltatással.
Az iDRAC Direct funkció segítségével USB-memóriakulcsról feltölthet konfigurációs fájlokat a BIOS, az iDRAC, a PERC és a LAN az alaplapon (LOM) a rendszerhez, valamint frissítéseket a hálózati kártyához (NIC).
Csatlakoztasson laptopot USB-n keresztül egy adott kiszolgáló beágyazott iDRAC8 felügyeleti konzoljához a hatékony helyi felügyelet kialakításához.
Felgyorsítja az informatikai szolgáltatás üzembe helyezését
Ésszerűsíti az infrastruktúra kialakítását, felgyorsítja a feladatkiosztással és egyszerűsíti az informatikai szolgáltatások nyújtását az Active System Manager egyesített konzoljával és rendkívül intuitív felhasználói felületével. A legújabb generációs Dell PowerEdge kiszolgálókhoz továbbfejlesztve az alábbi funkciókkal:
Sablonalapú kiszolgáló és IO-konfigurációk, azonosításkezelés és a migrációs lehetőségek
Gyors feladatkiosztással bővíthető, azonnal használható sablontárral
Felhőhasználatra való alkalmasság az infrastruktúra mint szolgáltatás (Infrastructure as a Service, IaaS) és a platform mint szolgáltatás (PaaS) funkció támogatásával, beleértve a Red Hat és a VMware megoldásait is
A jövőre felkészített adatközpont beszerzése
A nagy teljesítményű feldolgozás, nagy memóriakapacitás és újszerű helyi tárolási lehetőségek jobb méretezhetőséget kínálnak a teljes portfóliót tekintve. Ennek köszönhetően a legújabb generációs Dell PowerEdge kiszolgálók megfelel a mai igényeknek, mivel az adott hardver, a nagy belső tér és az egyszerűsített felügyelet képes alkalmazkodni a munkaterhelési szükségletekhez.
Dell PowerEdge R730 2U rack for 8x 3.5" HDDs - 2x Intel Xeon E5-2630 v4 2.2GHz,25M Cache,8.0 GT/s QPI,Turbo,HT,10C/20T (85W), 64GB RDIMM, 2400MT/s, Dual Rank, x8 Data Width (4*16GB), 4x2TB 7.2K RPM NLSAS 12Gbps 512n 3.5in Hot-plug Hard Drive, PERC H730 Integrated RAID Controller, 1GB Cache, Hot-Plug Redundant PowerSupply (2x 1100W), DVD+/-RW meghajtó, iDRAC8 Enterprise távmenedzsment, Broadcom 5720 QuadPort Gigabit Ethernet, 6db PCIe x8, 1db PCIe x16 foglalat, Sliding ReadyRails with Cable Management Arm, FIPS TPM 2.0

Technikai jellemzők

Súly
13.85
Gyártó
Dell

Vélemények

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Pcland Online Blog
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001