Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek
Webshop ár:
Nettó: 46.072,- Ft/db
Bruttó: 58.511,- Ft/db
3 db-os Webshop ár:
Nettó: 45.900,- Ft/db
Bruttó: 58.293,- Ft/db
Pcland kód: 261632
Gyártó: D-Link
Gyártói cikkszám: DGS-1100-10MP
Jótállás: 1 év
Utolsó frissítés: 2018.05.22 14:09:42
Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor: Budapesten a Jász utcai üzletünkben JÁSZ UTCAI ÜZLETÜNKBEN:2018.05.23 FOXPOST automatából FOXPOST AUTOMATÁBÓL:2018.05.24 24H futárszolgálattal FUTÁRRAL:2018.05.24 budapseti Pick-Pack ponton BUDAPESTI PICK-PACK PONTON:2018.05.24 vidéki Pick-Pack ponton VIDÉKI PICK-PACK PONTON:2018.05.25
Értékelés:
Online hitel kalkulátor:Cofidis online hitel kalkulátor
A termék jelenleg nem rendelhető!

Termék leírás


Menedzselhető :
Igen
PoE (Power over Ethernet) :
Igen
Rack-be szerelhető :
Igen
SFP port :
2
Switch típus :
Fixed port
Menedzselhetőség :
Web
Routing / Switching :
Layer 2
Portok száma :
10
Port típusa :
1Gb Fiber;1Gb Réz
Áteresztő képesség :
15 Mpps
Switching kapacitás :
20 Gbps
A D-Link Smart Swich sorozata egy rugalmas, flexibilis megoldás 8 Gigabites porttól egészen 48 portig. Az eszközök majd minden tagja rendelkezik SFP modulok fogadására alkalmas helyekkel, így az optikai kapcsolatok végződtetése is lehetséges. És mind e mellett léteznek Power over Ethernet képes modellek is, amelyek egy meglévő és kiépített infrastruktúrában könnyítik meg az új eszközök (Access Point-ok, IP kamerák) telepítését erősáramú kiépítés nélkül. Azonban a funkciók nem csak ezekben a tulajdonságokban rejlenek, a lehetőségek jóval szélesebbek!
Kinek szólnak a Smart megoldások?
Minden olyan felhasználónak, aki kicsit is komolyan veszi a informatikai hálózat kiépítését, azonban nem feltétlenül van szüksége a D-Link Full Managed eszközeiben rejlő funkciókra.
Azoknak a felhasználóknak, akiknek a hálózat kiépítése nem csak annyit jelent, hogy szabad és felhasználható végpontokat biztosítsanak egy-egy nyomtatónak vagy Access Point-nak.
Azoknak a felhasználóknak, akiknek a hálózati hibakeresés nem merül ki a switch-eken villogó LED-ek állapotának vizsgálatából, hanem monitorozzák is azt a hálózatot, amelyet üzemeltetniük kell, és a számítógép mögött ülve szeretnének hibát keresni az asztal alatt folytatott kábel nyomkövetés helyett.
Azoknak, akiknek fontos a hálózati biztonság és figyelnek arra, hogy az általük üzemeltetett hálózat magas rendelkezésre állással működjön, és fel legyen készítve minden véletlen vagy szándékos támadásra akár a külvilág felől, akár a belső felhasználók felől.
Azoknak a felhasználóknak, akik már találkoztak szerverekkel és tudják mit jelent egy szerver redundáns bekötése a hálózatba.
Sorolhatánk azokat a példákat, melyek során szükségünk lehet valami többre. Többre mint szabad portokra egy switch-en, funkciókra, lehetőségekre és megoldásokra.
A D-Link Smart Switch család nem más, mint azon igények kiszolgálása, amelyeket a hálózatok üzemeltetői szükségesnek ítéltek, és amelyeket használni szeretnének egy olyan hálózati infrastuktúra elérése érdekében, amely stabilan és magas színvonalon kiszolgálja a felhasználókat a nap 24 órájában és lehetőségeket biztosít a komplexebb, átgondoltabb hálózatok kialakítására. Mindezt egyszerűen, grafikus felületen.
Hogyan döntsük el, hogy melyik eszközre van szükségünk?
Sebesség
A D-Link Smart Swich csládjában jelen vannak még a 10/100 Mbps sebességű végponti kiszolgálásra alkalmas megoldások, amelyek olyan eszközök csatlakoztatására lehetnek ideálisak, ahol nem követelmény és elvárás a Gigabites sebesség elérése. Jellemzően ilyenek az IP kamerák, melyek egyébként sem rendelkeznek Gigabit-es interfésszel. Minden olyan eszköz, melynek típusszáma a DES (D-Link fastEthernet Switch) betűhármassal kezdődik, azt jelenti, hogy portjai 10/100Mbps sebesség elérésére alkalmasak.
Azok az eszközök, melyek DGS (D-Link Gigabit Switch) megjelöléssel kezdődnek, már alkalmasak a 10/100 Mbps sebességen túl Gigabites végponti kiszolgálásra is.
Funkciók
A funkciók között, illetve az azokhoz tartozó megfelelő eszközök között már nem ilyen egyszerű az eligazodás, de a Smart termékcsalád több sorozatra bontható. Most megmutatjuk, hogy hol is kezdődik a Smart Switch a D-Link megoldásaiban, és mi az, ami egy Smart Switchben benne lehet.

Technikai jellemzők

Súly
2.60
Gyártó
D-Link

Vélemények

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Pcland Online Blog
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001