Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek

Ingyenes kiszállítás 10.000 Ft-tól Foxpost automatákba és 20.000 Ft-tól Pick-pack pontokra!

A házhoz szállítás díja 1.990 Ft vidékre és 1.270 Ft Budapestre.

Call of Duty®:Black Ops 4 Standard Edition

GYŐZZ A LEGJOBBAL!

Az akció 2019.02.28-ig meghosszabbítva!

Vásárolj a lenti ASUS termékek közül és tiéd az év egyik legjobban várt játékának egy példánya. A Call of Duty®:Black Ops 4 igazi csatamezős, masszív multiplayer alkotás. "csakhogy legyen mivel tolni a hideg, téli estéken ...." 

Hogy is működik ez pontosan?

Vásárolj meg az 2019. február 28-ig egy választható ASUS ROG laptopot, asztali PC-t (csak az előtelepített Windows10 operációs rendszerrel vásárolt gépek vesznek részt az akcióban), vagy grafikus kártyát, monitort, vezeték nélküli routert vagy alaplapot és plusz egy akciós Intel processzort együtt és legyen tiéd a Call of Duty®:Black Ops 4 Standard Edition digitális másolata PC-n.

Játék bundle beváltási folyamat asztali Pc és ROG laptop esetén

Az ASUS Kód beszerzése és jogosultság ellenőrzése:

  1. A gyári Windows 10 rendszer futtató ASUS ROG gépen az ASUS Promotion APP egy felugró párbeszédablakon tájékoztatja a felhasználót arról, hogy jogosult a Call of Duty: Black Ops 4 játék beszerzésére.
  2. Tovább kattintva az alkalmazás az ASUS VIP regisztrációs felületet tölti be, ahol először a felhasználónak el kell fogadnia a Felhasználási szabályzatot, mellyel a gép szériaszámán keresztül ellenőrzésre kerül, hogy az adott modell valóban részt vehet-e a promócióban. Ezt követően be kell jelentkeznie az ASUS VIP accountjával; akinek még nincs, ugyanitt regisztrálhat.
  3. Ha a szériaszám ellenőrzése megtörtént, kétféle üzenetet kaphat. 1. A gép jogosult a promócióban való részvételhez, és ellenőrizze az ASUS VIP-hoz társított e-mail fiókját az ASUS Kód miatt. 2. A gép sajnos nem jogosult, nem vesz részt a promócióban.

A COD Kód beszerzése és a játék beszerzése, letöltése:

  1. A felhasználó az e-mailben az ASUS Kód mellett megkapja a weboldal címét is, ahol a kért adatok – Név, e-mail cím, beszkennelt számlakép, ASUS Kód, Szériaszám - megadás után megkapja a játék beváltásához szükséges COD kódot.
  2. A COD kóddal a felhasználónak el kell látogatni a weboldalra, ahol a COD VIP regisztrációt követően, a COD kód megadása után megkapja a játék letöltéséhez szükséges kulcsot.
  3. Október 12., a játék hivatalos megjelenését követően a Battle.net kliensprogramon keresztül a játékkulcsának aktiválásával letölthetővé válik a játék.

A játékra jogosultságot jelző párbeszédablak működésének időtartama: 2018. szeptember 10-2019. március 10.

Ha a regisztráció vagy a jogosultság ellenőrzése során bármilyen problémába akad a felhasználó, a hibának megfelelő üzenetet kap a weboldalakon keresztül, és elirányításra kerül a promóciós Ügyfélszolgálati kapcsolattartóhoz.

Lehetséges hibák: ASUS VIP regisztrációval kapcsolatos hibák, SN ellenőrzéssel kapcsolatos hibák, korábban már beváltott kódokkal kapcsolatos hibajelzések.

Játék bundle beváltási folyamat router, videókártya, monitor és alaplap+processzor pár esetén

A megvásárolt termék mellé kapsz tőlünk egy egyedi kódot, azt az ASUS accountodba bejelentkezve, vagy ha még nincs, akkor ugyanitt regisztrálva tudod megadni az ASUS-nak.

Onnantól minden ugyanúgy történik, mint notebook, vagy pc esetén, a fenti 3. ponttól kezdve.

 

Promóciós időszak: 2019. február 28-ig, vagy ameddig a készlet tart
A beváltás utolsó napja az ASUS promóciós oldalán: 2019. március 10.
A Call of Duty: Black Ops 4 aktivációs játékkódok beváltásának utolsó napja 2019. április 12.

Ajándék Call of Duty Black Ops 4

 

 

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)

Tel 1: +36 1 444 9500

Tel 2: +36 1 444 9501

Tel 3: +36 1 444 9502

Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Árukereső.hu
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001