Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek
Pcland kód: 264881
Gyártó: ASUS
Gyártói cikkszám: BU201LA-DT030P_WIN10
Jótállás: 3 év
Utolsó frissítés: 2018.05.25 11:06:52
Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor: Budapesten a Jász utcai üzletünkben JÁSZ UTCAI ÜZLETÜNKBEN:2018.05.29 FOXPOST automatából FOXPOST AUTOMATÁBÓL:2018.05.30 24H futárszolgálattal FUTÁRRAL:2018.05.30 budapseti Pick-Pack ponton BUDAPESTI PICK-PACK PONTON:2018.05.30 vidéki Pick-Pack ponton VIDÉKI PICK-PACK PONTON:2018.05.31
Értékelés:
A termék jelenleg nem rendelhető!

Termék leírás

Katonai szintű megbízhatóság: nyugodtan dolgozhat
Tartós, szénszállal megerősített LCD-felépítés
Az extra tartós szénszálas anyagoknak köszönhetően az ASUSPRO BU201 Ultrabook könnyedén megbirkózik az üzleti utak szigorával. Az LCD-fedél a szokásos noteszgépeknél 20 százalékkal nagyobb nyomást is elvisel, így jobban véd a sérülések ellen, mégis könnyű. Az USA katonai szabványainak megfelelő minőségellenőrzés része a több mint kétszer olyan magasról történő leejtés és az extra szigorú zsanérterhelés. A BU201 Ultrabook egy ütődés ellen védett merevlemezzel van felszerelve, amelyben gyorsulásérzékelő található és úgy van megépítve, hogy védje a merevlemezt a leesés vagy más felülethez ütközés ellen. A kiömlő folyadék ellen védett billentyűzet az iparban megszokottnál nagyobb mennyiségű folyadéknak is ellenáll.
Fém szerelvények és kipárnázott védelem
Az ASUSPRO BU201 speciális fém szerelvényeket alkalmaz a merevlemez körül, amelyek a szokásos mértéknél messze jobban védik és erősítik meg a meghajtót. Ezenfelül igen tartós, ütődés ellen védő anyagok nyújtanak az ütődések és leejtések ellen védelmet, amikor a noteszgép ki van kapcsolva, például szállítás közben.
Intelligens ütődésérzékelő
Az adatok utolsó védelmi vonalaként a merevlemezhez tartozik egy mozgásérzékelő, amely egy szoftverrel együtt jósolja meg intelligens módon az ütődéseket, és automatikusan működésbe lép, hogy minimálisra csökkentse a merevlemez sérülésének esélyét. A 3D digitális gyorsulásmérő háromféle érzékenységi fokozatra kapcsolható: ki, normál és fokozott érzékenységre. Alapból a fokozott érzékenység van beállítva, garantálva, hogy az ütközésérzékelés állandóan aktív.
Professzionális kivitel: Teljes körű kényelem és hatékonyság
Az ASUSPRO BU201 Ultrabook elegáns, sötét, szálcsiszolt matt borítású, egyetlen darabból megmunkált készülék, amelyről sugárzik a teljesen egységes, professzionális megjelenés. Az ASUSPRO mérnökei finomhangolták a BU201 teljes méretű, háttérvilágított, maximálisan kényelmes billentyűzetét, még precízebb kattintási arányokkal és nagyobb leütési távolságokkal. A SensePoint™ mini-joystick egy hagyományos egér funkcióit szimulálja. Nyomásérzékeny, és képes szabályozni a kurzort is, fájlok kiválasztásához és arrébb húzásához. Optimalizálták a touchpadet is, megőrizve a kiemelkedő pontosságot, ugyanakkor megnövelve az érinthető felületet. A 180o-os zsanérral a noteszgép teljesen laposra nyitható és minden szögből látható. A tükröződésmentes képernyő matt felületű, amely megszünteti a nem kívánatos visszaverődéseket és segít csökkenteni a szem kifáradását. Az ASUSPRO BU201 Ultrabook hasznos tartozéka az Ultra dokkolóállomás, amely bőséges kapcsolódást kínál.
Karcsú, könnyű, elegáns, professzionális
Az ASUS BU201 igen elegáns, letisztult külsőt kapott: a noteszgép egyetlen darabból van kialakítva a felesleges alkatrészek számának csökkentéséhez, ami egyszerű, ugyanakkor roppant professzionális megjelenést kölcsönöz neki. A mindössze 1,27 kg-tól és 20,6 mm vastagságtól induló modellcsalád rendkívül mobil és rugalmas munkavégzési lehetőséget kínál tulajdonosainak, de a karcsúság nem jelenti a hatékonyság hiányát. Minden fontos I/O-csatlakozó megtalálható, hogy ne kelljen kompromisszumokat kötni, ami a munka teljesen új élményét jelenti.
Teljes méretű, maximálisan kényelmes, háttérvilágított billentyűzet
Mély, 2 mm-es leütési útjával és ergonomikus, 19,05 mm-es – a teljes méretű billentyűzetekkel megegyező – billentyűtávolságával a BU201 az optimális kényelemhez és a legkényelmesebb használathoz lett tervezve. Enyhe háttérvilágítás gondoskodik arról, hogy rosszul megvilágított helyeken, vagy akár teljes sötétben se jelentsen gondot a gépelés. A külön funkcióbillentyűkkel gyorsan és egyszerűen érhető el számos funkció, például a képernyő fényerejének állítása, a billentyűzet háttérvilágítása, a hangerő, a touchpad/minijoystick-átkapcsoló, valamint a külső monitorok vezérlése.
Ergonomikus SensePoint és touchpad gombok
A gondos, ergonomikus tervezés apró részletei azok, amitől az ASUSPRO noteszgépeket olyan kényelmes használni. A SensePoint és touchpad gombok hajszálpontosan 50 mm távolságra vannak egymástól, vagyis könnyen lehet egyetlen kézzel is kijelölni és görgetni. A SensePointnak kupola alakú teteje a lehető legjobb érzéshez lett finomhangolva.
Intelligens felügyelhetőség: Intelligens és biztonságos megoldások
Az ASUSPRO BU201 Ultrabookhoz jár az ASUSPRO Business Center, egy egyszerű, mindent egy helyen tartalmazó biztonsági és felügyeleti megoldás, amely kifejezetten a felügyelet informatikai környezettel nem rendelkező kisvállalatok igényeihez lett alakítva. Az Intel® Active Management Technology (AMT) és az Intel® vPro processzor segít a PC-k távoli vezérlésében. Használatukkal jobban fel lehet deríteni, meg lehet javítani és védeni a hálózatba kötött számítástechnikai eszközöket. Az ASUSPRO BU201 Ultrabook ujjlenyomat-olvasást is alkalmaz, az adathozzáférés ellenőrzését és az adatok védelmét személyes tulajdonságokkal emelve magasabb szintre. Olyan érzékelőket használ, amelyeket kevésbé zavarják a bőrfelületnek a más felismerési technológiák esetében problémákat okozó eltérései, a száraz, kopott, megkeményedett, piszkos vagy olajos bőrfelület.
Trusted Platform Module a robusztus, hardver alapú biztonság érdekében
A Trusted Platform Module (TPM) egy, az alaplapra integrált hardverlapka, amely biztonságosan titkosítja az adatokat, ezzel csökkentve az érzékeny adatokhoz hozzáféréshez szükséges jelszavakat és titkosítási kulcsokat elcsípni próbáló hackerek támadásainak kockázatát. A TPM egy extra biztonsági réteg, amelynek használatával a noteszgépek biztonságosabban futtathatják az alkalmazásokat, megbízhatóbbá válik a kommunikáció és a tranzakciók. Az opcionális biztonsági szoftvercsomaggal együtt használva lényegesen megnöveli a rendszer általános biztonságát, a fájlok védelmi lehetőségeit, valamint a levelezés és a személyes adatok biztosítását. A TPM használatával a BIOS, az operációs rendszer és a TPM-et nem használó alkalmazásoknál nagyobb biztonság építhető ki.
Fokozott biztonság ujjlenyomat-olvasással
Ujjlenyomat-leolvasás gondoskodik a maximális biztonságról és az adatok védelméről. Az ASUSPRO BU201 elektronikus ujjlenyomat-olvasója rádiófrekvenciás (RF) képalkotást használ az ujjlenyomatminták leolvasásához. Az RF-érzékelőket kevésbé zavarják a bőrfelületnek a más érzékelőtechnológiák esetében problémákat okozó eltérései, a száraz, kopott, megkeményedett, piszkos vagy olajos bőrfelület.
Intelligens kártya alapú azonosítás
Az ASUSPRO BU sorozat esetében intelligens kártyák is használhatók azonosításra, hitelesítésre, adatok tárolására, valamint alkalmazások feldolgozására. Használhatók akár bejelentkezéshez, akár online tranzakciók engedélyezésére.
ASUSPRO Business Center a PC felügyeletére
egyetlen, egyszerű csomagban
Segítség a kisvállalatok számára a PC-k hatékony felügyeletéhez, egyetlen, egyszerű csomagban
Az ASUSPRO Business Center egy egyszerű, mindent egy helyen tartalmazó biztonsági és felügyeleti megoldás, amely kifejezetten a felügyelet informatikai környezettel nem rendelkező kisvállalatok igényeihez lett alakítva. Kifejezetten az olyan kisvállalatok számára készült, amelyeknél nincs felügyelt IT-környezet: leegyszerűsíti a felügyeletet és karbantartást, hogy Ön az üzletre koncentrálhasson.
ASUSPRO dokkolóállomás
– bőséges csatlakoztathatóság
Rugalmas és praktikus csatlakoztatási lehetőségeket kínáló, leválasztható dokkolóállomás, amellyel gyorsan csatlakoztathatók a perifériák, kommunikációs eszközök, tápkábelek és adapterek.
Az USB 3.0 és USB Charger+ az ultramagas átviteli sebességekhez és a készülékek gyors töltéséhez
A BU201 gyárilag USB 3.0 csatlakozókkal érkezik, ami az USB 2.0 átviteli sebességének akár a tízszeresére is képes lehet. Az exkluzív ASUS USB Charger+ szoftverrel kényelmesen tölthetők az okostelefonok, médialejátszók és más hordozható készülékek akkor is, ha a noteszgép ki van kapcsolva vagy alvó/hibernált állapotban van, a megszokottnál lényegesen gyorsabban.
A Wake-on-LAN (WOL) funkcióval a PC-k távolról, a hálózaton keresztül is felébreszthetők.
Az ASUSPRO BU201 gyárilag támogatja a „Wake-on-LAN” (WOL) technológiát. Azaz bekapcsolható vagy felébreszthető alvó állapotból egy hálózati üzenettel a LAN- vagy WAN-kapcsolaton keresztül. Ez a funkció szinte nélkülözhetetlen a PC-k távoli felügyelete és karbantartása során.

Terméksorozat :
Advanced
Processzor :

Processzor gyártó :

Intel

Processzor típus :

Core i7

Processzor modell :

4650U

Processzor sebesség :

1,70 GHz
Kijelző :

Képátló :

12,5"

Felbontás :

1920 x 1080 (FHD1080) 16:9

Kijelző Típusa :

Matt
Háttértár :

Háttértár típus :

SSD

Merevlemez :

256 GB
Memória :

Memória. :

8 GB

Mem. Típus :

DDRIIIL
Operációs rendszer :

Operációs rendszer verzió :

Windows 10 Pro
Videokártya :

Videokártya fajta :

Integrált

Memória :

0 GB

Videokártya típus :

Intel HD Graphics 5000
Optikai meghajtó :

Optikai meghajtó :

Nincs
Akkumulátor :

Akkumulátor :

2 cell (32Wh) mAh
Vezeték nélküli kapcsolat :

Wireless (Wifi) :

802.11a/g/n

Bluetooth. :

4.0
Csatlakozók :

Video csatlakozás :

D-Sub

USB 3.0 :

3

LAN :

10/100/1000

Egyéb csatlakozás :

n.a.
Egyéb adatok :

Beépített kártyaolvasó :

Igen

Kiegészítők :

n.a.
Fizikai jellemző :

Szín :

Fekete

Súly :

1 kg
Egyéb funkció :

Billentyűzet megvilágítás :

Igen

Ujjlenyomat-olvasó :

Igen

Technikai jellemzők

Súly
3.42
Alkategória
-13,3"
Gyártó
ASUS

Vélemények

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Pcland Online Blog
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001