Pcland Online Kosár tartalma: 0 tétel: 0,- Ft
Menü
Bejelentkezés
Információs menüpontok
menuTermékek
Pcland kód: 264880
Gyártó: ASUS
Gyártói cikkszám: B551LA-CN266G
Jótállás: 2 év
Utolsó frissítés: 2018.06.22 09:13:19
Mikor kaphatom meg? Ha most megrendeli, akkor: Budapesten a Jász utcai üzletünkben JÁSZ UTCAI ÜZLETÜNKBEN:2018.06.26 FOXPOST automatából FOXPOST AUTOMATÁBÓL:2018.06.27 24H futárszolgálattal FUTÁRRAL:2018.06.27 budapseti Pick-Pack ponton BUDAPESTI PICK-PACK PONTON:2018.06.27 vidéki Pick-Pack ponton VIDÉKI PICK-PACK PONTON:2018.06.28
Értékelés:
A termék jelenleg nem rendelhető!

Termék leírás

Kiemelkedő megbízhatóság
Minden ASUSPRO B sorozatú noteszgép szigorú, a szokásos noteszgépeknél sokkal magasabb elvárásokat támasztó minőségteszteken megy keresztül, hogy garantálhassa mindazt, amit az üzleti és intézményi felhasználók a megbízhatóság és a strapabírás terén elvárnak. Többek között ejtési vizsgálatokkal, zsanér-nyúzótesztekkel és panel-nyomáspróbákkal ellenőrizzük a tartósságukat. A B sorozatú noteszgépek emellett rázkódás ellen védett merevlemezt tartalmaznak, amely háromféle módon is védi a rajta található adatokat.
Erős karbonerősítésű képernyő-fedlap
A B sorozatú noteszgépek képernyőjének hátoldala strapabíró, karbonszál-erősítésű anyagból készül, ami sokszor erősebb, mint a hagyományos műanyagok. Ezáltal a készülék a szokásos noteszgépeknél 20 százalékkal nagyobb panelnyomást is elvisel, ezzel nem csak védettebb a sérülések ellen, de könnyebb is.
Extra szigorú ASUSPRO megbízhatósági vizsgálatok
A céges vásárlók még komolyabb igényeket támasztanak és nagyobb megbízhatóságot várnak el, ezért az ASUSPRO sorozat összes tagja szigorú, a szokásos noteszgépeknél sokkal magasabb elvárásokat támasztó minőségteszteken megy keresztül. Többek között ejtési vizsgálatokkal, zsanér-nyúzótesztekkel és panel-nyomáspróbákkal ellenőrizzük a tartósságukat. Ezenfelül rázkódás ellen védett merevlemezt tartalmaznak, amely háromféle módon is védi a rajta található adatokat.
Az ütődés ellen védett merevlemez megóvja az adatokat
Az ASUSPRO B Advanced sorozatú noteszgépek hatékonyabban védik a merevlemezeiket is: szivacspárnák védik a merevlemezt a szállítás közbeni ütődések és leejtések ellen. A merevlemez egy gyorsulásérzékelő hardverből és szoftverből álló, teljes körű védelmi mechanizmus is védi, amely aktívan véd a közelgő leesések ellen, hogy megóvja a merevlemezen tárolt adatokat. A rendszer egy 3D digitális gyorsulásmérőt használ, amely háromféle érzékenységi fokozatra kapcsolható: ki, normál és fokozott érzékenységre. Alapból a legutolsó van bekapcsolva, az ütközésérzékelés pedig állandóan aktív.
Profiknak tervezve
Az igazán kényelmes billentyűzet és a külön numerikus billentyűzet növeli a hatékonyságot
A munkára használt noteszgépek billentyűzete komoly kérdés szokott lenni, mivel ezek igen fontos tényezői a kényelemnek és a hatékonyságnak. Az ASUS mérnökei addig hangolták a BP sorozatú gépek billentyűzetét – optimális lenyomási érzetet és hosszabb leütési távolságot beállítva –, hogy sok munkaórán át is kényelmesen lehessen ezeket használni. A billentyűzetnek része egy teljes méretű, külön numerikus billentyűzet is, navigációs gombokkal – ez még tovább növeli az adatbevitel vagy a dokumentumokon belüli navigálás hatékonyságát
Nagy, többgesztusos touchpad
A touchpad 107 x 61 milliméteresre nőtt, igazodva a kijelző képarányához, segítve a bevitelt és a navigációt. Nagyobb, mint más márkák hasonló noteszgépeinek touchpadjai, és válaszkész, pontos, többujjas bevitelt biztosít. A gesztusok felismerésével gyakorlatilag teljesen helyettesíti az egeret, intuitív alternatív beviteli lehetőséget kínálva. A többujjas bevitel révén kényelmes és pontos a használat egér nélkül is: két ujjal görgethetők például a weboldalak, nagyíthatók, kicsinyíthetők és forgathatók a képek, három ujjal koppantva pedig a jobb egérgombot lehet szimulálni. A munkafolyamat is egyszerűsödhet a gesztus alapú bevitel révén, különösen az olyan többlépéses feladatoknál, mint az előadások vagy a kutatói projektek.
Csillogásmentes képernyő a szem kényelme érdekében
Az ASUSPRO noteszgépek matt képernyőfelülete megszünteti a nem kívánatos tükröződéseket, így kevésbé fárad el a szemünk. Abban is segít, hogy ne csúfítsák maszatos ujjlenyomatok a képernyő képét mondjuk egy bemutató során. Ergonomikus szögben elhelyezett, texturált felületű csuklótámasz segít kényelmes, stabil felületet biztosítani az optimális hatékonysághoz.
Intelligens felügyelhetőség
ASUSPRO Business Center a PC felügyeletére egyetlen, egyszerű csomagban
Segítség a kisvállalatok számára a PC-k hatékony
felügyeletéhez, egyetlen, egyszerű csomagban
Az ASUSPRO Business Center egy új platform, amely hardver, szoftver és firmware együttesével kínál egyedi biztonsági és hatékonysági funkciókat. Kifejezetten az olyan kisvállalatok számára készült, amelyeknél nincs felügyelt IT-környezet: leegyszerűsíti a felügyeletet és karbantartást, hogy Ön az üzletre koncentrálhasson.
ASUS Power Station II - bőséges csatlakoztatási lehetőségek
A leválasztható dokkolóállomás rugalmas és praktikus csatlakoztatási lehetőségeket kínál: gyorsan csatlakoztathatók a perifériák, kommunikációs eszközök, tápkábelek és adapterek.
Trusted Platform Module a robusztus, hardver alapú biztonság érdekében
A Trusted Platform Module (TPM) egy, az alaplapra integrált hardverlapka, amely biztonságosan titkosítja az adatokat, ezzel csökkentve az érzékeny adatokhoz hozzáféréshez szükséges jelszavakat és titkosítási kulcsokat elcsípni próbáló hackerek támadásainak kockázatát. A TPM egy extra biztonsági réteg, amelynek használatával a noteszgépek biztonságosabban futtathatják az alkalmazásokat, megbízhatóbbá válik a kommunikáció és a tranzakciók. Az opcionális biztonsági szoftvercsomaggal együtt használva lényegesen megnöveli a rendszer általános biztonságát, a fájlok védelmi lehetőségeit, valamint a levelezés és a személyes adatok biztosítását. A TPM használatával a BIOS, az operációs rendszer és a TPM-et nem használó alkalmazásoknál nagyobb biztonság építhető ki.
Fokozott biztonság ujjlenyomat-olvasással
Ujjlenyomat-leolvasás gondoskodik a maximális biztonságról és az adatok védelméről. Az ASUSPRO B noteszgépek elektronikus szkennere RF-érzékelőket használ az ujjlenyomatok olvasására, mert ezeket kevésbé zavarják a bőrfelület más érzékelőtechnológiák esetében problémákat okozó eltérései, a száraz, megviselt, megkeményedett, piszkos vagy zsíros bőrfelületek.
Intelligens kártya alapú azonosítás
Az ASUSPRO B sorozat esetében intelligens kártyák is használhatók azonosításra, hitelesítésre, adatok tárolására, valamint alkalmazások feldolgozására. Használhatók akár bejelentkezéshez, akár online tranzakciók engedélyezésére.
Védje adatait – az ellopott noteszgépek megkeresése és nyomon követése
Intel® Anti-Theft technológia és Computrace® LoJack® for Laptops
Az ASUSPRO B sorozat az Intel® Anti-Theft (Intel® AT) technológiáját használja az operációs rendszer elérhetetlenné tételére abban az esetben, ha a noteszgépet ellopnák vagy elveszne, ezzel is védve azt. Az Absolute® Software által fejlesztett Computrace® LoJack® for Laptops pedig lehetőséget nyújt a hiányzó noteszgépek megtalálására távolról, valamint az adatok lezárására és törlésére, még mielőtt azok rossz kezekbe kerülhetnének. A LoJack® for Laptops erre szakosodott Theft Recovery csoportja a helyi rendőrséggel párhuzamosan keresi az elveszett vagy ellopott noteszgépeket, és segít visszaszerezni őket.
Az USB 3.0 és USB Charger+ rendkívül gyors adatátvitelt és készüléktöltést kínál.
A B termékcsalád noteszgépeibe USB 3.0 csatlakozókat is építettek, ami az USB 2.0 átviteli sebességének akár a tízszeresére is képes lehet. Az exkluzív ASUS USB Charger+ szoftverrel kényelmesen — és a szokásos idő töredéke alatt — tölthetők az okostelefonok, médialejátszók és más hordozható készülékek akkor is, ha a noteszgép ki van kapcsolva vagy alvó/hibernált állapotban hagytuk.
A Wake-on-LAN (WOL) funkcióval a PC-k távolról, a hálózaton keresztül is felébreszthetők
Az ASUSPRO B gépek alaplapjának tartozéka egy olyan hardvermodul, amely támogatja a WOL (Wake-on-Lan) funkciót. Azaz egy LAN- vagy WAN-kapcsolaton keresztül elküldött hálózati üzenettel bekapcsolhatók vagy felébreszthetők alvó állapotból. Ez a funkció felbecsülhetetlen értékű a PC-k távoli karbantartásánál és a támogatási feladatoknál.
Cserélhető akkumulátor és intelligens tápellátás-
csatlakozási riasztás
A cserélhető akkumulátorcsomag felváltható egy opcionális, nagyobb élettartamú akkumulátorral, egy külső akkumulátorházzal pedig akár meg is duplázható az akkumulátoros üzemidő. És persze szükség esetén a régi akkumulátorok is könnyen lecserélhetők. A PU sorozat tápcsatlakozó-riasztási funkciója figyelmezteti a felhasználót, ha a tápegység nincs csatlakoztatva, vagy meghibásodott, csökkentve a hirtelen leállások és megszakítások veszélyét.
Green ASUS
Az ASUS mindig is az iparág élén járt a környezetbarát folyamatok alkalmazásában és a környezeti hatások minimalizálásában „Zöld ASUS” nevű kezdeményezésével. A kezdeményezés négy területre koncentrál: a környezetbarát tervezésre, a környezetbarát gyártásra, a környezetbarát beszerzésre és a környezetbarát szolgáltatásokra. Az ASUS felelős módon gyártott termékeivel ügyel bolygónk védelmére. Az ASUSPRO sorozat alacsony összköltsége ellenére a lehető legmagasabb környezetvédelmi előírásoknak felel meg. Teljes mértékben megfelel az EPEAT, az Energy Star és a RoHS előírásainak.

Terméksorozat :
Advanced
Processzor :

Processzor gyártó :

Intel

Processzor típus :

Core i5

Processzor modell :

4210U

Processzor sebesség :

1,70 GHz
Kijelző :

Képátló :

15,6"

Felbontás :

1920 x 1080 (FHD1080) 16:9

Kijelző Típusa :

Matt
Háttértár :

Háttértár típus :

HDD

Merevlemez :

500 GB
Memória :

Memória. :

4 GB

Mem. Típus :

DDRIIIL
Operációs rendszer :

Operációs rendszer verzió :

Windows 10 Pro
Videokártya :

Videokártya fajta :

Integrált

Memória :

0 GB

Videokártya típus :

Intel HD Graphics 4400
Optikai meghajtó :

Optikai meghajtó :

DVD-RW
Akkumulátor :

Akkumulátor :

4 cell (45Wh) mAh
Vezeték nélküli kapcsolat :

Wireless (Wifi) :

802.11a/b/g/n

Bluetooth. :

4.0
Csatlakozók :

Video csatlakozás :

D-Sub + Mini Display Port

USB 3.0 :

3

USB 2.0 :

1

LAN :

10/100/1000

Egyéb csatlakozás :

n.a.
Egyéb adatok :

Beépített kártyaolvasó :

Igen

Kiegészítők :

n.a.
Fizikai jellemző :

Szín :

Fekete

Súly :

3 kg
Egyéb funkció :

Ujjlenyomat-olvasó :

Igen

Technikai jellemzők

Súly
3.42
Alkategória
15"
Gyártó
ASUS

Vélemények

Bejelentkezés
Telefonos elérhetőségeink:
(nyitvatartási időben: H-P 10-18 között)
telefonos elérhetőségeink
Kosár tartalma
Összesen: 0 tétel: 0,- Ft
Ország boltja 2014 - minőségi díj első helyezés
Pcland Online Blog
Pcland Online Blog
Mastercard

Cofidis Online Áruhitel
foxpost csomagpontok

MC CERT ISO 9001