Keresés

%

Bejelentkezés

A kosár tartalma

Adatvédelmi nyilatkozat:

A Pcland Online Kft. fontosnak tartja vásárlói adatainak biztonságos, és diszkrét kezelését. Ezért készítettük el az adatvédelmi politikánkat, amely biztosítja ügyfeleinket arról, hogy adataikat biztonságban kezeljük. Adatait harmadik félnek nem adja át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél Pcland Online Kft. alvállalkozójaként működik (pl. futárszolgálat). Ekkor azonban az alvállalkozók az Pcland Online Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Az Ön személyes adatainak védelme a Pcland Online Kft. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk, kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Tárhelyszolgáltató neve, székhelye és email címe: Net-Tech Consulting Kft. Iroda: 1193. Budapest Üllői út 266. Remíz irodaház tetőtér ugyfelszolgalat@net-tech.hu

1. A rendeléskor megadott adatok

A rendeléskor megadott adataikat (név, cím, telefonszám, e-mail stb.). kizárólag a megrendelések pontos teljesítése érdekében kérjük és tároljuk rendszerünkben. Ügyfélszolgálatunk az Ön adatait arra használja, hogy szükség esetén felvegye Önnel a kapcsolatot, és teljesítse a megrendeléseket.

2. A megrendeléssel kapcsolatos tájékoztatás

A Pcland Online Áruház vásárlóit a pontos és gyors tájékoztatás érdekében a következő formában tájékoztatja: e-mail, telefon, vagy SMS segítségével.

3. A személyes adatok rendszerünkből való törlése

A Pcland Online Kft. lehetővé teszi vásárlói számára személyes adatainak rendszerünkből való törlését. Ehhez kérjük, küldjön egy e-mailt az info@pcland.hu címre, amelyben pontosan feltünteti megadott e-mail címét és nevét. Törlési igényét kezdeményezheti személyesen, illetve faxon is, a 06-1-700-20-30 számra küldött üzenetben.

Amennyiben számlát állítottunk ki az ön adataival, akkor a számlázáshoz szükséges adatokat (számlán szereplő név, cím, adószám) 8 évig kötelesek vagyunk megőrizni, így azok törlését nem kérheti.

4. A rendeléskor megadott adatok módosítása

Amennyiben adatai nem egyeznek meg a visszaigazolásban szereplőkkel, kérjük elérhetőségeink valamelyikén jelezze.

5. Hírlevél

A Pcland Online Áruházban történő rendeléskor lehetősége van rá, hogy feliratkozzon a Pcland Online Kft. e-mailben küldött ingyenes hírlevelére, amelyben akciókról, újdonságokról tájékoztatjuk a felhasználókat. A hírlevélre történő előfizetés a későbbiekben bármikor lemondható a hírlevél végén lévő -leiratkozás- gombra kattintva. Kéretlenül a Pcland Online Kft. nem küld hírlevelet felhasználói részére.

6. Adatok továbbítása az arukereso.hu felé

Amennyiben ön webáruházunkba az arukereso.hu oldalról érkezett, felhívjuk figyelmét a következőkre:

A www.arukereso.hu (Online Comparison Shopping Kft. 1074 Budapest, Rákóczi út 70-72., adószám: 24868291-2-42, cégjegyzékszám: 01-09-186759) Megbízható Bolt Programjának működése érdekében az itt történő vásárlások után a vásárló e-mailcíme, illetve az általa megvásárolt termék megnevezése az arukereso.hu részére továbbításra kerül. Az adattovábbítás célja: vásárlói visszajelzés igénylése és megjelenítése. Az így továbbított személyes adatokat az Online Comparison Shopping Kft. a www.arukereso.hu Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatának megfelelően kezeli.

7. Adatok továbbítása a Google Inc. felé

Webáruházunk használatával ön elfogadja, hogy böngészési adatai, személyre szabott retargeting szolgáltatások igénybevétele érdekében továbbításra kerülnek a Google Inc. felé. Amennyiben nem szeretné, hogy az adatok továbbításra kerüljenek, a következő linkre kattintva le tudja tiltani azok továbbítását:https://www.rtbhouse.com/privacy/

Vissza az oldal tetejére

Hírlevél

Iratkozz fel, hogy mindig időben értesülj akcióinkról, kedvezményeinkről, játékainkról.

2011 Ország boltja minőségi díj
2011 Ország boltja népszerűségi díj
2012 Ország boltja népszerűségi díj
2014 Ország boltja minőségi díj
Cofidis webhop hitel, otthonról, kényelmesen
ISO 9001 minőségi rendszerszabvány
Foxpost csomagautomaták
Pick Pack csomagpontok
CIB bankCIB bank fizetési tájékoztató és GYIK

COOKIE-k (sütik)

Ez a weboldal, ahogy a legtöbb is, használ cookie-kat (sütiket, melyeket a saját böngésződ tárol a saját gépeden), a sütik segítségével tudjuk biztosítani az oldal működését és a kényelmes, személyre szabott vásárlói élményeket.

Ha folytatod a böngészést, azzal elfogadod a sütiket és az adatvédelmi tájékoztatóban írtakat.